29.1 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω τι περιμένατε από εμένα»

Τον καλύτερο εαυτό του έδωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ, αλλά αυτό δεν στάθηκε αρκετό ώστε οι Μιλγουόκι Μπακς να περάσουν στα ημιτελικά της Ανατολής.

Τα «ελάφια» αποκλείστηκαν με 4-3 από τους Μπόστον Σέλτικς, με τον 23χρονο γκαρντ/φόργουορντ να τονίζει μετά το έβδομο παιχνίδι στη Βοστώνη: «Πιστεύω πως ήμουν ο εαυτός μου, έκανα ό,τι μπορούσα. Δεν ξέρω τι περιμένατε από εμένα, αλλά έδωσα και την ψυχή μου στο γήπεδο. Κάποιες φορές θα είναι αρκετό, άλλες όχι. Έτσι είναι το παιχνίδι. Όταν το καταλαβαίνεις αυτό γίνεσαι καλύτερος και πιο ώριμος παίκτης».

Όσον αφορά στον αποκλεισμό τους, που σήμανε την ολοκλήρωση των φετινών υποχρεώσεών τους στο ΝΒΑ, συμπλήρωσε: «Παίξαμε δυνατά κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, τα δώσαμε, όλα αλλά δεν ήταν αρκετό. Νιώσαμε πως ήμασταν καλύτερη ομάδα, όμως δεν τα καταφέραμε. Έγινε μια καλή σειρά και θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι για το μέλλον. Κάναμε μια καλή χρονιά, βελτιωθήκαμε από πέρυσι και πιστεύω πως στα πλέι οφ παίξαμε δυνατά, προστατέψαμε την έδρα μας, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε εκτός. Θα μάθουμε από αυτή την εμπειρία κι ελπίζω του χρόνου να κάνουμε καλύτερη προσπάθεια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ