19 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αντετοκούνμπο: «Αυτό ξέρω να κάνω» (vids)

Στη δεύτερη συμμετοχή του στο NBA All Star Game, αυτή τη φορά στο Λος Άντζελες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πάλεψε για τη νίκη, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η ομάδα του Στεφ Κάρι, με την οποία αγωνίστηκε, έχασε από την ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς, με τον 23χρονο γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς να τονίζει μετά το ματς: «Η εμπειρία ήταν πολύ ωραία, όλοι περάσαμε καλά. Για εμένα, παίξαμε καλά και ανταγωνιστήκαμε σαν παίκτες και ήταν πολύ διασκεδαστικό. Αυτό ξέρω να κάνω, να παίζω σκληρά. Θέλω τα παιχνίδια που παίζουμε να είναι σκληρά και νομίζω πως όλοι κάναμε εξαιρετική δουλειά. Το ματς ήταν κλειστό και όλοι διασκέδασαν. Ήταν υπέροχα και πέρασα πολύ ωραία. Ανυπομονώ να γυρίσω στο Μιλγουόκι, να ξεκουραστώ και να παίξω αυτά τα 25 παιχνίδια που έχουμε ακόμα μέχρι τα πλέι οφ».

Αναφέρθηκε και στο Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του φετινού All Star Game, προσθέτοντας: «Αυτά που κάνει ο Λεμπρόν είναι απίστευτα. Είναι πρότυπο όχι μόνο για τα παιδιά, αλλά και για εμάς τους παίκτες. Είναι επαγγελματίας εντός κι εκτός παρκέ».

Ο Έλληνας διεθνής απόλαυσε κάθε στιγμή της φετινής γιορτής του ΝΒΑ, στο «Staples Center», και μάλιστα δεν απέφυγε και τα πειράγματα. Συγκεκριμένα, πετάχτηκε την ώρα που έδινε συνέντευξη ο Ράσελ Ουέστμπρουκ και φώναξε πως συνέχεια κάνει βήματα, προκαλώντας φυσικά το γέλιο του 29χρονου γκαρντ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ

https://www.instagram.com/p/BfXbrBiBxaw/?taken-by=houseofhighlights



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ