26.9 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα μου»

Το φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ είχε μόλις ολοκληρωθεί και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε… μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Οι Μιλγουόκι Μπακς έφθασαν μέχρι τον πρώτο γύρο των πλέι οφ, στο πλαίσιο του οποίου αποκλείστηκαν από τους Μπόστον Σέλτικς, με τον 23χρονο γκαρντ/φόργουορντ να τελειώνει τη φετινή σεζόν έχοντας κατά μέσο όρο 17,2π., 7,5 ριμπάουντ, 3,8 ασίστ, 1,2 κλεψίματα και 1,3 κοψίματα στην κανονική περίοδο και 25,7π., 9,6 ριμπάουντ, 6,3 ασίστ και 1,4 κλεψίματα στα πλέι οφ. Λίγο αφότου οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς κατέκτησαν τον τίτλο, με «sweep» απέναντι στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, ο Έλληνας διεθνής ανανέωσε τον προσωπικό λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ήρθε η ώρα μου! Ευχαριστώ το Θεό που συνεχίζει να ευλογεί εμένα και την οικογένειά μου», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο «Greek Freak». Δεν διευκρίνισε, με κάποιο hashtag, εάν πράγματι αναφερόταν στους στόχους τους με τα «ελάφια» στο ΝΒΑ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά λόγω της ώρας που επέλεξε να το δημοσιεύσει εκεί πηγαίνει το μυαλό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ