22.5 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Αντετοκούνμπο: «Έχω κάνει και καλύτερα καρφώματα» (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε τη χρονιά με εντυπωσιακό κάρφωμα μπροστά από τον Τζον Λούερ, αλλά ο ίδιος δεν ενθουσιάστηκε και τόσο.

Η θεαματική ενέργεια του 24χρονου γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς βρέθηκε στην κορυφή του ημερήσιου Top 5 του ΝΒΑ, αλλά δεν ήταν τόσο… σπουδαία. «Θα το κατέτασσα χαμηλά. Έχω κάνει και καλύτερα καρφώματα. Τα κρίνω ανάλογα με το επίπεδο δυσκολίας τους, το σημείο από όπου έκανα το άλμα και το ποιος είναι μπροστά μου. Εάν ήταν ο Ντράμοντ μπροστά μου ή ο Μπλέικ (Γκρίφιν) θα το κατέτασσα ψηλά, αλλά ήταν ο Λούερ...», εξήγησε ο «Greek Freak» για το κάρφωμά του και τη χαμηλή βαθμολογία που του έδωσε.

Τα «ελάφια» έφθασαν με άνεση στη νίκη απέναντι στους Ντιτρόιτ Πίστονς, στο «Fiserv Forum», με τον Έλληνα διεθνή να προσθέτει: «Είναι διασκεδαστικό να έχουμε βραδιές σαν αυτήν. Όλοι μπορούν να συνεισφέρουν, όλοι βγάζουν ενέργεια, όλοι παίζουν σκληρά, ακόμα και οι παίκτες που δεν είχαν συμμετοχή στα προηγούμενα παιχνίδια», ενώ για την πολύ καλή εμφάνιση του Μπρουκ Λόπεζ συμπλήρωσε: «Θέλω να συνεχίσει να σουτάρει τρίποντα. Κάποια θα τα χάσει, αλλά θα βάλει πολλά. Βοηθάει την ομάδα κι εμένα προσωπικά, αφού ανοίγει την ρακέτα. Σήμερα έβγαζε έξω τον Ντράμοντ. Εμένα δεν με ενδιαφέρει να σουτάρω από τα δέκα μέτρα. Με ενδιαφέρει να κάνω το ελεύθερο σουτ και από τη στιγμή που μπαίνουν τελευταία είμαι χαρούμενος και θα αρκεστώ σε αυτό».

Με την ψηφοφορία για το All Star Game να βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε: «Θα ήθελα να είχαμε πέντε all stars στην πεντάδα, αλλά ξέρω ότι δεν πρόκειται να συμβεί. Νομίζω ότι θα έπρεπε να έχουμε τουλάχιστον τρεις παίκτες στο All Star Game».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ