17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανταμ Σμιθ αντί Παππά θέλει η Ζιέλονα Γκόρα! (vids)

Η μεγάλη ατυχία του Νίκου Παππά, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε ένα από τα πρώτα του παιχνίδι με τη Ζιέλονα Γκόρα και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους επτά μήνες, δημιούργησε κενό στην περιφέρεια των Πολωνών, οι οποίοι βγήκαν άμεσα στην αγορά και η αναζήτησή του καταλήγει και πάλι... στη Νίκαια.

Ο Παππάς συμμετείχε από την αρχή της σεζόν στις προπονήσεις του Ιωνικού, περιμένοντας να βρει την πρόταση που θα τον ικανοποιούσε, αλλά ο επόμενος στόχος της Ζιέλονα είναι όχι απλά ενεργός παίκτης του Ιωνικού αλλά ο πρώτος σκόρερ του! Ο Ανταμ Σμιθ έχει ήδη γίνει γνώστης του ενδιαφέροντος που υπάρχει και οι δύο πλευρές είναι σε διαπραγματεύσεις.

Στον Ιωνικό με ορατό πλέον το ενδεχόμενο να στερηθούν για το υπόλοιπο της σεζόν έναν κομβικό παίκτη, ο Βαγγέλης Αγγέλου κάνει τα πλάνα του για να καταλήξουν στο πώς θα πορευτούν αν υλοποιηθεί αυτή η μετακίνηση. Η πρόσφατη απόκτηση και του Αντώνη Κόνιαρη, δημιουργεί μια δελεαστική συνθήκη, της ελληνικής και ελπιδοφόρας περιφέρειας, σε μια χρονιά που έτσι κι αλλιώς στη Νίκαια έχουν ποντάρει στο ελληνικό στοιχείο. Ενα δίδυμο Τολιόπουλου - Κόνιαρη με ηγετικά καθήκοντα πλέον στην περιφέρεια είναι ένα ακόμα δυνατό στοίχημα για τους Νικαιώτες, που έχοντας δει ήδη Τολιόπουλο και Χουγκάζ να περνούν την πόρτα της Εθνικής ανδρών, θέλουν να δουν και τον Κόνιαρη να κάνει ένα δυνατός φίνις στην ομάδα τους, σε μια σεζόν που μέχρι τώρα έχει εξελιχθεί με περιπετειώδη τρόπο.

Από 'και και πέρα, λογικά θα υπάρξουν ματιές στις διαθέσιμες περιπτώσεις ξένων περιφερειακών, αν και τέτοια εποχή παίκτης που να πλησιάζει έστω αυτά που μπορεί να προσφέρει ο Σμιθ, θεωρείται από δύσκολο μέχρι απίθανο να υπάρχει ελεύθερος.

 

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ