24.2 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανταγωνιστικός και στο ψάρεμα ο Τζόρνταν (vid)

Ο Μάικλ Τζόρνταν δεν μπορεί να κάτσει σε… ησυχία, είναι γνωστός άλλωστε για την ανταγωνιστική φύση του. Τελευταία ενασχόλησή του είναι με το ψάρεμα, σε διαγωνισμό που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μόρχεντ Σίτι της Βόρειας Καρολίνας.

Ο θρύλος των Σικάγο Μπουλς και το αλιευτικό πλήρωμά του Catch 23 συμμετέχουν στο διάσημο τουρνουά ψαρέματος «The Big Rock Blue Marlin Tournament», με την πρώτη ομάδα να μοιράζεται χρηματικό έπαθλο ύψους 1,1 εκατ. δολαρίων και το συνολικό ποσό για τους διακριθέντες να ανέρχεται στα 3,4 εκατ. δολάρια. Ο «Air» διεκδικεί την πρωτιά και μάλιστα ξεκίνησε δυναμικά, πιάνοντας την πρώτη ημέρα ένα ψάρι βάρους 200 κιλών.

Η επίδοσή του δεν ήταν άσχημη, αν και τον άφησε στην πέμπτη θέση, σε σύνολο 204 πληρωμάτων. «Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω με ένα λίγο μεγαλύτερο ψάρι», ανέφερε εν όψει της συνέχειας του τουρνουά ο Μάικλ Τζόρνταν, για να προσθέσει: «Πάντα ψάχνω μια δικαιολογία για να επιστρέψω στη Βόρεια Καρολίνα. Είναι μια ευκαιρία να επιστρέψω στο σπίτι μου». Θυμίζουμε πως ο MJ γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, αλλά πήγε σχολείο στο Έμσλεϊ Α. Λέινι και φοίτησε στο UNC. Πλέον, ζει στο Τζούπιτερ στη Φλόριντα.

https://www.youtube.com/watch?v=FIsPaTMuETM



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ