26.7 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ανταγωνιστικοί σε όλα τα μέτωπα»

Έχοντας συλλέξει πληροφορίες από τον Ηλία Παπαθεοδώρου και τον… Κιθ Κλάντον κόντρα στον οποίο έπαιξε πέρσι στη Βουλγαρία, ο Ντάριους Γκάρετ λίγο μετά την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη, μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του με τον ΠΑΟΚ.

 

«Ο ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο κλαμπ, με ιστορία και παράδοση στην Ελλάδα. Είναι ευχαρίστηση μου που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να γνωρίσω τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου» είπε ο Αμερικανός με καταγωγή από τη Ρουάντα που μίλησε για τους στόχους του: «Περιμένω να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα επίπεδα, στο BCL και το Πρωτάθλημα. Θέλω να παίζουμε ως ομάδα. Ο κόουτς Ηλίας μου έμαθε πολλά και περιμένω να μάθω ακόμη περισσότερα από αυτόν και τώρα στον ΠΑΟΚ» και τόνισε: «Είναι ευκαιρία για την καριέρα μου. Ένα μεγάλο κλαμπ που παίζει σε μεγάλες διοργανώσεις. Θέλω νίκες πρωτίστως αλλά και να εξελίξω την καριέρα μου».

 

 

Ο Γκάρετ είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμα του από την Κηφισιά και τον Κόροιβο ωστόσο περιγράφοντας τον τρόπο παιχνιδιού του, είπε: «Είμαι επιθετικός στο παιχνίδι μου, μου αρέσει να παίζω άμυνα σε όλες τις θέσεις. Κάνω όμως ότι χρειάζεται, άμυνα, ριμπάουντ, επίθεση. Γενικά ότι χρειάζεται για να κερδίζει η ομάδα».

 

 

Όσο γι’ αυτούς που του μίλησαν για τον ΠΑΟΚ; «Μίλησα με τον κόουτς Ηλία αλλά και τον Κιθ Κλάντον που παίξαμε αντίπαλοι στη Βουλγαρία, μου είπε ότι λάτρεψε την πόλη, την ομάδα και τον κόσμο. Χαίρομαι που θα παίξει στο Ρέθυμνο» είπε και κατέληξε: «Είμαι έτοιμος απλά πρέπει να προσαρμοστώ για να παίξω».

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ