19 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αντί για Κόρινθο…Αγρίνιο ο Μούκας

Της ανατροπής αλλά και τον αποχωρήσεων θα μπορούσαν να ονομαστούν οι τελευταίες ημέρες, με παίκτες να ανακοινώνονται από ομάδες, αλλά εν τέλει να καταλήγουν αλλού.

Τον ίδιο δρόμο διάλεξε και ο Γιώργος Μούκας, ο οποίος μπορεί να ανακοινώθηκε στις 24/8 από τον ΚΑΟ Κορίνθου, αλλά μια ημέρα μετά αποχώρησε, και έτσι βρήκε το νέο σταθμό της καριέρας του.

 Ο ποιοτικός 30χρονος φόργουορντ επιστρέφει στην Α2, στηνοποία είχε αγωνιστεί με Καβάλα και Αρκαδικό, για να συμμετάσχει στη νέα ομάδα που δημιουργεί ο Ιωάννης Διαμαντάκος στο Αγρίνιο. Ο εξαιρετικός σκόρερ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε τόσο στην Ισπανία (CB Basket Cartagena) όσο και σε Γερμανία ( ETB Wohnbau Miners του Έσεν), ενώ ξεκίνησε την σεζόν στον ΑΓΣ Ιωαννίνων.

Μια σεζόν πριν, ο έμπειρος  φόργουορντ αγωνίστηκε με τον Κεραυνό, όντας ο ηγέτης της ομάδας του Αιγίου με 320 πόντους και 160 ριμπάουντ, ενώ έχει σημαντικές παρουσίες στο πρωτάθλημα της Α2 με Καβάλα (2016-2017) και Αρκαδικό (2017-2018).

Ενδιάμεσα είχε αγωνιστεί στην Γερμανία και την Χάκεν (2017-2018), ενώ έχει περάσματα από Κόροιβο Αμαλιάδας και Τιτάνες Δράμας, έχοντας ξεκίνησε να δείχνει τις ικανότητες του από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ