21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Αντίστροφη μέτρηση για τον Ολυμπιακό (live)

17.30 Το "Σινάν Ερντέμ" άνοιξε τις πύλες του και η αντίστροφη μέτρηση για τον πρωτο ημιτελικό του Final Four έχει αρχίσει.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού έκαναν... ποδαρικό στις εξέδρες, κάτι αναμενόμενο, αφού οι Ρώσοι... αγνοούνται και οι Τούρκοι που θα είναι η συντριπτική πλειοψηφία έχουν χρόνο μπροστά τους.

Και στους παίκτες, αυτοί του Ολυμπιακού έκαναν ποδαρικό, αφού Ουότερς και Γκριν βγήκαν πρώτοι για το χαλάρωμα, πριν... γεμίσει το παρκέ με τους συμπαίκτες τους αλλά και με αυτούς της ΤΣΣΚΑ.

17.40 Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει αρχίσει να τραγουδά συνθήματα, οι Τούρκοι που έρχονται πολλοί αν και η ομάδα τους παίζει σε 4 ώρες δεν...  σπαταλάνε δυνάμεις και οι Ρώσοι... συνεχίζουν να αγνοούνται.

 

17.45: Οι δύο ομάδες έχουν αποσυρθεί στα αποδυτήρια, είναι η ώρα για τις τελευταίες οδηγίες των προπονητών, πιο σωστά για το... φρεσκάρισμα αυτών και λογικά σε περίπου 15 λεπτά θα υπάρξει η επίσημη εμφάνιση για το τελικό στάδιο της προθέρμανσης.

17.55: Ο Ολυμπιακός κάνει... συνεταγμένη εμφάνιση στο γήπεδο, εν μέσω αποθέωσης από τους φιλάθλους του.

Ακολουθεί σε μικρή απόσταση η ΤΣΣΚΑ και όλα πλέον είναι έτοιμα.

18.10: Κάνουν την εμφάνισή τους στο παρκέ και οι τρεις διαιτητές, ο Ισπανός Ιερεζουέλο, ο Σλοβένος Γιαβόρ και ο Γερμανός Λοτερμόσερ. 

18.15: Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος με τον αντιπρόεδρο Γιώργο Σκινδήλια περνάνε από τον πάγκο της ομάδας για τις τελευταίες... ευχές προς τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και κατευθύνονται προς τις θέσεις τους.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει πάρει... απόμερα τον Νίκολα Μιλιουτίνοφ και του εξηγεί κάποιες τοποθετήσεις του. Λογικά ο Σέρβος προορίζεται για... αποστολή σήμερα.

Εμφανίστηκαν στο γήπεδο και οι φίλόι της ΤΣΣΚΑ. Το... οργανωμένο τους μέτωπο, είναι καμια 50αριά άτομα, οικογένειες. Πάντα έτσι είναι οι Ρώσοι.

 

18.20: Οι διαιτητές σφυρίζουν και οι ομάδες αποσύρονται στους πάγκους για την επίσημη παρουσίαση. Τα φώτα σβήνουν και... πάμε για το τζάμπολ.

18.27: Ολοκληρώνεται η παρουσίαση και της ΤΣΣΚΑ, οι παίκτες έχουν το τελευταίο τρίλεπτο προθέρμανσης και ο πρώτος ημιτελικός θα αρχίσει.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ