17.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αντίπαλοι μόνο εντός παρκέ Φριντέτ και Ντέιβις (vid+pics)

O Τζίμερ Φριντέτ και ο Μπράντον Ντέιβις υπήρξαν συμπαίκτες στο κολέγιο, στην πορεία οι δρόμοι τους χώρισαν, αλλά η φιλία που τους συνδέει παραμένει στενή.

Φέτος, στην Ευρωλίγκα, συναντήθηκαν ξανά έστω και ως αντίπαλοι εντός παρκέ. Γιατί εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου παραμένουν στενοί φίλοι. «Ο Μπράντον κι εγώ ήμασταν συμπαίκτες για κάποια χρόνια στο κολέγιο κι είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου. Είναι ένας σπουδαίος τύπος, που κάνει εξαιρετική καριέρα. Παίζει καταπληκτικά. Βρίσκεται στην Μπαρτσελόνα πλέον και τα πάει πολύ καλά. Μιλάμε ακόμα και τα καλοκαίρια γυρίζουμε στη Γιούτα, όπου μπορούμε να προπονηθούμε μαζί και να περάσουμε χρόνο με τις οικογένειές μας. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, που δούλεψε σκληρά για να φθάσει έως εδώ. Γίνεται καλύτερος κάθε χρόνο. Νιώθω υπερήφανος για αυτόν. Με φωνάζει "ρούκι" τώρα, που βρίσκομαι εδώ, αλλά του θυμίζω πως είμαι μεγαλύτερος σε ηλικία και πρέπει να σταματήσει να με αποκαλεί έτσι. Έχουμε αναμετρηθεί κάποιες φορές, ακόμα και στο ΝΒΑ», ανέφερε για τον πρώην συμπαίκτη του στο BYU και νυν παίκτη της Μπαρτσελόνα ο 30χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Ο 28άχρονος σέντερ, από την πλευρά του, επεσήμανε: «Είναι πιο αστείος από ό,τι πιστεύει ο κόσμος. Είναι σπουδαίος τύπος. Περνάμε πολύ ωραία μαζί, αν και δεν μπορούμε να βρισκόμαστε συχνά. Πάντα του μιλούσα για την Ευρωλίγκα. Με ρωτούσε για τη διοργάνωση, τις ομάδες. Είμαι ενθουσιασμένος που παίζω μαζί του, έστω και σε διαφορετικoύς συλλόγους».

   

Στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων, στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», οι Καταλανοί ήταν εκείνοι που είχαν αναδειχθεί νικητές με 98-86, με τον Τζίμερ Φριντέτ να έχει 19π. σε 28’ και τον Μπράντον Ντέιβις 12π. και έξι ριμπάουντ σε 23’. Οι δύο αντίπαλοι θα συναντηθούν ξανά στις 21 Φεβρουαρίου, στο ΟΑΚΑ, με τον Αμερικανό γκαρντ να ετοιμάζεται για τη… ρεβάνς. «Ελπίζω να κλέψω την μπάλα ή να πετύχω ένα μεγάλο σουτ και να κερδίσουμε», αποκάλυψε τις… άγριες προθέσεις του κόντρα στον παλιόφιλό του ο Τζίμερ Φριντέτ.

https://www.youtube.com/watch?v=hZAWaKL9uHk



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ