14.7 C
Athens
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024

Αντίδραση Σίξερς και… παράταση πρόκρισης (vids)

Οι Φιλαδέλφεια Σίξερς κέρδισαν με 112-101 τους Τορόντο Ράπτορς στο «Wells Fargo Center», ισοφάρισαν σε 3-3 την ημιτελική σειρά της Ανατολής, στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ, και η πρόκριση στους τελικούς θα παιχθεί σε έβδομο και τελευταίο παιχνίδι επί καναδικού εδάφους.

Στους 25π. «σταμάτησε» ο Τζίμι Μπάτλερ, έχοντας και οκτώ ασίστ, ο Τζόελ Εμπίντ έκανε double double με 17π. και δώδεκα ριμπάουντ, ο Τομπίας Χάρις συνείσφερε 16π., εννέα ριμπάουντ και πέντε ασίστ, ο Τζέι Τζέι Ρέντικ 11π. και ο Μπεν Σίμονς είχε άλλους 21π., οκτώ ριμπάουντ και έξι ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=gqrvmjdSSxU

https://www.youtube.com/watch?v=Acid-lQSd5A

Οι «πτερόσαυροι» ήταν άστοχοι από την περιφέρεια, με 9/36 τρίποντα, με τον Καουάι Λέοναρντ να «σταματάει» στους 29π., μαζί με δώδεκα ριμπάουντ και πέντε ασίστ, τον Πασκάλ Σιάκαμ να σκοράρει 21π. και τον Κάιλ Λόουρι 13π., ενώ είχε και έξι ασίστ και πέντε ριμπάουντ. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν εξ αρχής να κυνηγούν στο σκορ, με τους 76ers να έχουν τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, φθάνοντας στη νίκη πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ.

https://www.youtube.com/watch?v=CHimiVpOQ04

https://www.youtube.com/watch?v=DnNcFMk8bio



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ