24.5 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Αντίδραση με Μίτσιτς και ισοφάριση στην παράταση για Εφές (vids)

Στην ισοπαλία έφερε τους τελικούς της Τουρκίας η Εφές, γλιτώνοντας με 101-93 στην παράταση το δεύτερο «μπρέικ» της Φενέρ σε ένα από τα καλύτερα ματς στη ζωή του Βασίλιε Μίτσιτς, με τη σειρά να μεταφέρεται στην έδρα των παικτών του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που έχουν το πλεονέκτημα.

Η Αναντολού Εφές είδε την Φενέρμπαχτσε να κυριαρχεί για ένα ημίχρονο στο «Σινάν Ερντέμ», αλλά στη συνέχεια έκανε τη δική της ολική επαναφορά, έφερε το ματς στα χέρια της και το πήρε στην παράταση με 101-93. Μετά το 40-52 του ημιχρόνου, με τους φιλοξενούμενους να παραδίδουν «σόου», οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν εμφανίστηκαν πιο σκληροί αμυντικά και κατάφεραν, μάλιστα, με κάρφωμα του Μίτσιτς να προηγηθούν με 86-84. Τον τελευταίο λόγο, όμως, είχε ο Κάλινιτς ισοφαρίζοντας σε 86-86, που ήταν το σκορ της κανονικής διάρκειας.

Η άμυνα της Εφές «τσάκιζε κόκκαλα» στο έξτρα πεντάλεπτο και η νίκη ήρθε, με τον Βασίλιε Μίτσιτς να κάνει εμφάνιση καριέρας με 30 πόντους (11/17 σουτ), 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Για τους ηττημένου, ο Νικολό Μέλι είχε 22 πόντους, με 5 ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ