19.6 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Αντέδρασαν οι οπαδοί, αποχώρησε έξαλλος ο Γιαννακόπουλος

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού αντέδρασαν έντονα για τις τιμές των εισιτηρίων του αγώνα με τον Προμηθέα και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, βλέποντας ουσιαστικά άδειο το ΟΑΚΑ, αποχώρησε θεωρώντας πως γύρισαν την πλάτη στην ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για άλλον έναν τίτλο στο πρωτάθλημα και μπορεί αγωνιστικά να είναι απόλυτο φαβορί με τον Προμηθέα Πατρών, αλλά στην εξέδρα η εικόνα κάθε άλλο, παρά τελικό θυμίζει. Στο Game 1 οι φίλοι των «πρασίνων» ήταν λιγοστοί, ενώ αναρτήθηκε ακόμη και πανό στο πέταλο των οργανωμένων, που ανέφερε πως «δεν είμαστε πελάτες».

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, με την εικόνα αυτή να επικρατεί, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε από το ΟΑΚΑ, θεωρώντας ντροπιαστικό το θέαμα και βάλλοντας εναντίον των οπαδών της ίδιας του της ομάδας, κάνοντας λόγο για τις απαιτήσεις, που έχουν, γυρίζοντας όμως στο τέλος την πλάτη.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Μετά τους πανηγυρισμούς επειδή ρίξαμε τον Ολυμπιακό στην Α2, η ομάδα ΣΗΜΕΡΑ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ δίνει τον πρώτο τελικό για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος και στις εξέδρες βρίσκονται 3.100 φίλαθλοι. Τρεις χιλιάδες εκατό!

Κι όλα αυτά παρά την απόφαση μας να ρίξουμε τις τιμές των εισιτηρίων του τελικού στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων ετών.

Η εικόνα του ΟΑΚΑ είναι απλά ντροπιαστική. Ναι, ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ! Δεν υπάρχει άλλη λέξη.

Το χειρότερο όλων είναι ότι αυτοί που σήμερα γύρισαν την πλάτη στον Παναθηναϊκό σε έναν τελικό πρωταθλήματος, στην προσπάθεια για έναν ακόμη τίτλο, για ένα ακόμη νταμπλ, είναι και οι πρώτοι που φωνάζουν για μεταγραφές, FINAL 4, Ευρωλίγκες, Βοτανικούς και Ερασιτέχνες! Είναι οι πρώτοι που όχι μόνο δείχνουν αλλά και κουνάνε το δάχτυλο!

Η σημερινή εικόνα τα λέει όλα! Δυστυχώς… Ντροπή και πάλι ντροπή!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ