20 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Αντέδρασαν οι ΗΠΑ, περιμένει ο Καναδάς (vids+pics)

Η Εθνική ΗΠΑ ξέσπασε στον Καναδά μετά την ήττα της από την Αυστραλία. Τον κέρδισε με άνεση, στην «Qudos Bank Arena» (84-68), έχοντας τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια του φιλικού.

Οι παίκτες του Γκρεγκ Πόποβιτς εμφανίστηκαν απόλυτα συγκεντρωμένοι κόντρα στους Καναδούς, προηγήθηκαν με 20-9 στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου και δεν ξανακοίταξαν πίσω τους. Ο Τζέιλεν Μπράουν με 19π. αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των Αμερικανών, ενώ «διπλός» με 10π. και δεκαπέντε ριμπάουντ ήταν ο Μάιλς Τέρνερ. Ο Κάιλ Ουίλτζερ τελείωσε με 21π. και ο Κεμ Μπιρτς πρόσθεσε άλλους 13π., από πλευράς ηττημένων.

Δεκάλεπτα: 20-9, 46-31, 64-47, 84-68.
Δείτε, εδώ, το στατιστικό.

Μετά το τέλος του φιλικού, στο Σίδνεϊ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Καναδά Νικ Νερς τόνισε πως ο Κόρι Τζόζεφ θα θέσει τελικά εαυτόν στη διάθεσή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 (31/08-15/09). O 52άχρονος προπονητής δήλωσε πως ο 28άχρονος γκαρντ των Σακραμέντο Κινγκς θα ταξιδέψει την Τρίτη (27/08) για την Κίνα, προκειμένου να ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής. «Από όσο γνωρίζω, είπε ότι μπαίνει στο αεροπλάνο αύριο (27/8)», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νικ Νερς.

 

Θυμίζουμε πως αμφότερα τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019. Οι ΗΠΑ έχουν κληρωθεί στον Ε’ Όμιλο, που θα λάβει χώρα στη Σαγκάη, και στο πλαίσιο της πρώτης φάσης θα τεθούν αντιμέτωπες με την Τουρκία, την Τσεχία και την Ιαπωνία. Ο Καναδάς θα παίξει στον Η’ Όμιλο, στην Ντογκουάν, κόντρα στη Λιθουανία, την Αυστραλία και τη Σενεγάλη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ