15.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Αντάρτικο» του Άρη για τα τηλεοπτικά της Basket League

Η μοιρασιά του ποσού της τηλεοπτικής πίτας έγινε στις 12 ΚΑΕ. Άλλες έμειναν ικανοποιημένες, άλλες όχι. Η μόνη που δεν τη δέχτηκε ήταν η ΚΑΕ Άρης που αντέδρασε, αρνήθηκε την πρόταση που κατατέθηκε και μένει να φανεί ποια θα είναι η στάση της στη συνέχεια και κατά πόσο αυτή μπορεί να αλλάξει τις τελικές ισορροπίες.

 


Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε γνωστή, έστω κι ανεπίσημα, αυτήν την άρνηση της να δεχτεί την πρόταση που κατατέθηκε μέσα στον ΕΣΑΚΕ, επισημαίνοντας ότι δεν θα ανεχθεί να εισπράξει ποσά δυσανάλογα της ιστορίας και του μεγέθους της.

 


«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ έχει ταχθεί από την πρώτη στιγμή υπέρ της κεντρικής διαχείρισης στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος της Α1. Δεν πρόκειται, όμως, να δεχθεί να επαναληφθεί αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια και να εισπράξει χρήματα, τα οποία είναι δυσανάλογα του μεγέθους και της ιστορίας της ομάδας. Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ θα κάνει ό, τι χρειαστεί για να προασπίσει τα συμφέροντά της» είναι η θέση των «κιτρινόμαυρων» που αντέδρασαν με ανάλογο τρόπο και τα προηγούμενα χρόνια, αφού το επιχείρημα της ιστορίας, της δημοτικότητας και των ανάλογων αριθμών στις μετρήσεις τηλεθέασης, δεν έγινε επί της ουσίας αποδεκτό από τις θεωρητικά μικρότερες ΚΑΕ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ