19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αντάλλαξαν ιδέες FIBA και UEFA (pic)

Συνάντηση του Πάτρικ Μπάουμαν με τον Αλεξάντερ Σέφεριν είχαμε στη Νιόν, στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ένωσης.

Ο γενικός γραμματέας της FIBA και μέλος της ΔΟΕ ήταν ο επικεφαλής αντιπροσωπίας του Παγκόσμιου Συμβουλίου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης η οποία συναντήθηκε με τον πρόεδρο της UEFA. H συνάντηση, που ήρθε ως αποτέλεσμα της πρόσκλησης του ισχυρού άνδρα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στον Πάτρικ Μπάουμαν κατά τη διάρκεια του τελικού του Ευρωμπάσκετ 2017 στην Κωνσταντινούπολη, κάλυψε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και υπογράμμισε τη σημασία των αθλητικών κοινωνικών αξιών στη σημερινή κοινωνία. Δημιούργησε, επίσης, την πλατφόρμα στις δύο ομοσπονδίες να ανταλλάξουν ιδέες για τον τρόπο ανάπτυξης των σπορ στην Ευρώπη.

Συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, οι τρέχουσες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν αμφότερα τα αθλήματα στην Ευρώπη και ιδιαίτερα η σημασία της εξεύρεσης της σωστής ισορροπίας μεταξύ των διασυλλογικών διοργανώσεων και αυτές των εθνικών ομάδων, για την καλύτερη προστασία των συμφερόντων τους γενικότερα. Ο Ματέι Ερίαβετς και ο Ράντοσλαβ Νεστέροβιτς, πρόεδρος και γενικός γραμματέας της Σλοβενικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης αντίστοιχα, επίσης ήταν παρόντες, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον συμπατριώτη τους Αλεξάντερ Σέφεριν να τους συγχαρεί για ακόμα μία φορά για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο 40ό Ευρωμπάσκετ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ