34.9 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Αντάλλαξαν ευχές Χαρίλαος Τρικούπης και Ελίμεια (pics)

Με εξαιρετικές εντυπώσεις αποχώρησε από το κλειστό της Λευκόβρυσης Κοζάνης ο Χαρίλαος Τρικούπης κι ευχαρίστησε την Ελίμεια για τη φιλοξενία.

Το συγκρότημα του Μεσολογγίου έκανε το «δύο στα δύο» στο Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής κι εξέδωσε ανακοίνωση για να ευχαριστήσει δημόσια τους γηπεδούχους για τη στάση τους, αλλά και παράλληλα να τους ευχηθεί καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Απάντησε άμεσα η Ελίμεια, που συνεχάρη τους παίκτες του Γιάννη Δημητριάδη για την επικράτησή τους.

Η ανακοίνωση του Χαρίλαου Τρικούπη: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Γ.Σ. Ελίμειας για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξε στην αποστολή της ομάδας μας αλλά και στο φίλαθλο κοινό μας στο χθεσινό (Κυριακή, 15/10) παιχνίδι. Δεσμευόμαστε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία αυτή στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στο Μεσολόγγι. Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής στον Γ.Σ. Ελίμειας».

Η ανακοίνωση της Ελίμειας: «Ο Γ.Σ. Ελίμειας συγχαίρει την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη για τη νίκη του στο χθεσινό (Κυριακή, 15/10) ματς με την ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

  

Φωτ. από Ελίμεια/Facebook



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ