16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αντάλλαξαν δώρα Ρέθυμνο και ΑΠΟΕΛ (pics)

Το Ρέθυμνο, εκ των συμμετεχουσών ομάδων στο φετινό τουρνουά προετοιμασίας «Ζιβανάρειο Basketball Cup», δεξιώθηκε ο ΑΠΟΕΛ.

Η εκδήλωση, που έλαβε χώρα στη Λευκωσία με την παρουσία και της ΑΕΚ, περιελάμβανε την απονομή τιμητικής πλακέτας στους Κρητικούς για τη συμμετοχή τους στους αγώνες, καθώς και την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων διά χειρός του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Ρέθυμνο Κωστή Ζομπανάκη και του προέδρου των Κύπριων Χριστόφορου Ποταμίτη.

Η ανακοίνωση: «Σε απόλυτα φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ (23/09) η δεξίωση της διοργανώτριας ομάδας του ΑΠΟΕΛ. Εκπρόσωποι του αγωνιστικού τμήματος αλλά και της Διοίκησης του Ρέθυμνο Cretan Kings έδωσαν το «παρών» στο δείπνο που πραγματοποιήθηκε στον ζεστό και φιλόξενο χώρο «Στέκι της σχάρας». Ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Χριστόφορος Ποταμίτης, αφού καλωσόρισε τις ομάδες, προσέφερε αναμνηστικά δώρα και πλακέτες, με τον μεγαλομέτοχο, Κωστή Ζομπανάκη, και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings, Μανόλη Κεφαλογιάννη, να τα παραλαμβάνουν.

Παράλληλα, η ομάδα μας ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την άψογη φιλοξενία, προσφέροντας από τη μεριά της βουργιάλια (κρητικά σακίδια χειροτεχνημένα στον αργαλειό) με παραδοσιακά προϊόντα του νησιού μας, τόσο στον κ. Χριστόφορο Ποταμίτη, όσο και στον πρώην προπονητή μας και νυν του ΑΠΟΕΛ, Αντώνη Κωνσταντινίδη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ