20.6 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ανοιξαν στόματα… πλην ενός

Η σημερινή συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ παίρνει μια ξεχωριστή θέση στο... πάνθεον, αφού ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία κατά την οποία υπήρξε μαζική συμφωνία ως προς το ότι υπάρχουν προβλήματα με την διαιτησία.

Μπορεί να μην ήταν όλοι ακραίοι σε χαρακτηρισμούς και προτάσεις, αλλά υπήρξε συμφωνία στο ότι θα είναι όφελος για την λίγκα και το πρωτάθλημα το να αναζητηθούν λύσεις για βελτιωτικές κινήσεις ως προς δομές και λειτουργίες.

Γι' αυτό και ζητήθηκαν οι προτάσεις άμεσα, προκειμένου να μεταβιβαστούν στην Πολιτεία και την ΕΟΚ και να ανοίξει η κουβέντα για το τι μπορεί να γίνει.

Πέρα από τις εντάσεις που πάντα υπάρχουν, όλοι κάτι είχαν να πουν επί του θέματος, δείχνοντας ότι ψάχνονται για το καλύτερο δυνατόν. Ολοι πλην ενός, ο οποίος δεν μίλησε γιατί έλειπε.

Η απουσία του Λαυρίου από μια συνεδρίαση που αναμενόταν έντονη προκάλεσε αίσθηση, από την ώρα που είναι κοινό μυστικό ότι ο πρόεδρός του Γιάννης Ψαρράκης πρόβαλλε για καιρό ως ένας βασικός διεκδικητής της προεδρίας του ΕΣΑΚΕ στις επερχόμενες εκλογές.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ