22.9 C
Athens
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024

Ανοικτός σε παραμονή στους Πέλικανς ο Ντέιβις!

Θεωρητικά η κατάσταση με τον Άντονι Ντέιβις είναι ξεκάθαρη. Εδώ και λίγους μήνες έχει ανακοινώσει την απόφασή του να φύγει από τη Νέα Ορλεάνη ένα χρόνο και κάτι πριν από τη λήξη του συμβολαίου του (το οποίο λήγει πρακτικά του χρόνου) και οι Πέλικανς ψάχνουν ομάδα με τα σωστά ανταλλάγματα για να τον δώσουν. Μήπως όμως δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα;

Πριν από μερικές ώρες οι Πέλικανς ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Ντέιβιντ Γκρίφιν στο πόστο του αντιπροέδρου. Κι αυτός στην επίσημη παρουσίασή του στον Τύπο είπε κάτι που μπορεί να εκληφθεί και ως "βόμβα", σίγουρα πάντως μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα: "Εγώ και ο Ριτς Πολ (σ.σ. ο ατζέντης του Ντέιβις) έχουμε μιλήσει για τον Άντονι. Είμαστε και οι δύο ενθουσιασμένοι με αυτό που μπορούμε να χτίσουμε στη Νέα Ορλεάνη"!

Και το σκηνικό φυσικά αλλάζει. Ο Γκρίφιν υποστήριξε ότι μετά τις συζητήσεις που είχε με τον Ριτς Πολ, ο Ντέιβις είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στη Νέα Ορλεάνη. Αλλά, όπως τόνισε, θα επιδιώξει να τον δεσμεύσει μακροχρόνια κι όχι να του αφήσει περιθώρια να εμφανίσει ξανά τάσεις φυγής σε λίγα χρόνια. Μένει να δούμε αν έχουν βάση αυτά τα λόγια ή είναι απλώς... φούσκα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ