16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ανιχνεύουν από τώρα οι «μεγάλοι» της Ευρωλίγκας

Οι ομάδες, κυρίως αυτές που έχουν τα χρήματα να κινηθούν έχουν ήδη αρχίσει να «στοχεύουν» σε παίκτες που πιστεύουν πως θα κάνουν τη διαφορά και θα τους οδηγήσουν εκεί που δεν έφτασαν φέτος ή που θα τους διατηρήσουν ψηλά. Συγκεκριμένοι παίκτες που έκλεψαν την παράσταση φέτος βρίσκονται στην... ημερήσια διάταξη. Κώστας Σλούκας, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Κόρι Χίγκινς, Σέρχιο Ροντρίγκεθ είναι μόνο κάποιοι που ανήκουν στην κατηγορία αυτή.

Η Φενέρμπαχτσε θέλει να διατηρήσει τον Κώστα Σλούκα στο δυναμικό της, ειδικά αν ξεπεραστούν τα οικονομικά προβλήματα και κυρίως αν παραμείνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Αυτό δεν εμποδίζει καθόλου τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα να ρωτούν για τον Έλληνα γκαρντ, προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχει πιθανότητα να τον εντάξουν στο δικό τους ρόστερ.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν από τους κορυφαίους σέντερ της διοργάνωσης, για τους περισσότερους ο κορυφαίος. Δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, χωρίς να υπάρχει ρήτρα για την Ευρώπη, ενώ για το ΝΒΑ υπάρχει ρήτρα 700.000 ευρώ. Η Μπαρτσελόνα έχει απλώσει τα δίχτυα της και προς την πλευρά του Σέρβου σέντερ, όπως και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία πριν λίγες μέρες είχε ζητήσει πληροφορίες για το συμβόλαιό του.

Ο Κόρι Χίγκινς προστέθηκε σε αυτή την αλυσίδα. Κι εδώ η πρώτη ομάδα που ενδιαφέρθηκε για τον άσο που έκανε εξαιρετική χρονιά με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ήταν η Μπαρτσελόνα. Το γεγονός ότι δεν κατάφερε να φτάσει στο Final Four ούτε φέτος, λέγεται πως θα την ωθήσει για μία ακόμη φορά σε «γενναίες» αλλαγές.

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ άφησε την Ρεάλ Μαδρίτης για το ΝΒΑ και στη συνέχεια το ΝΒΑ για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και σε κάθε ερώτηση που του γίνεται για το αν θα παραμείνει στην ρώσικη ομάδα, μένει ουσιαστικά αναπάντητη. Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε κάνει κάποια στιγμή κρούση για την επιστροφή του Τσάτσο και όπως φημολογείται θα επανέλφθει φέτος το καλοκαίρι. Ο ίδιος κάθε άλλο παρά θα είχε προβλημα να επιστρέψει στην Ισπανία, αν και οι... γνωρίζοντες υποστηρίζουν πως δεν θα τον πείραζε κι άλλη μια απόπειρα στο ΝΒΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ