18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανησυχητικό μήνυμα Μπίσλεϊ, στο πλευρό του και ο Γκιστ

Ο Μάικ Μπίσλεϊ δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση, μετά το χαμό της μητέρας του τον περασμένο Δεκέμβριο, κάτι που φαίνεται και από σοκαριστικό μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 30χρονος φόργουορντ, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από τους Λος Άντζελες Λέικερς επέστρεψε στην Κίνα και ενισχύει τους Γκουανγκντόνγκ Σάουδερν Τάιγκερς στο CBA, έχει εύθραυστη ψυχολογία μετά το θάνατο της μητέρας του Φατιμά Σμιθ, στις 23 Δεκεμβρίου από καρκίνο. «Ειλικρινά, έχω μεγαλώσει για να μισώ τόσο πολύ και τόσους πολλούς ανθρώπους από τότε που έχεις φύγει. Δεν μπορώ αποδεχθώ την αίσθηση του να είσαι μόνος σου, δεν ξέρεις πόσο έχει πληγωθεί η καρδιά μου, μαμά. Ξέρω ότι είναι εγωιστικό, αλλά δεν μου αρέσει πια εδώ… Θα σε δω σύντομα, υπόσχομαι #68η ημέρα», έγραψε μέσω Instagram ο Αμερικανός και προκάλεσε έντονες ανησυχίες.

Πολλοί έσπευσαν να σταθούν στο πλευρό του, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει, μεταξύ αυτών και ο Τζέιμς Γκιστ. «Ψηλά το κεφάλι. Έχεις πολλούς ανθρώπους γύρω σου που σε θαυμάζουν. Είμαι ένας από αυτούς. Εάν ποτέ χρειαστείς τίποτα, εδώ είναι ο φίλος σου», του έγραψε ο 32άχρονος φόργουορντ του Παναθηναϊκού.

https://www.instagram.com/p/BuazkEGnd74/



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ