25.2 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ανησυχεί για τον Γιάννη ο Μπούντενχολζερ

Ο Μάικ Μπούντενχολζερ μίλησε για τους τρεις διεθνείς παίκτες των Μιλγουόκι Μπακς, μεταξύ των οποίων φυσικά είναι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο προπονητής των «ελαφιών» αναφέρθηκε στον Κρις Μίντλετον και είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική συμμετοχής του παίκτη του στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ, αλλά εμφανίζεται ανήσυχος για τον Αντετοκούνμπο και τον Ερσάν Ιλιασόβα, επειδή θεωρεί ότι θα λάβουν μέρος σε σκληρές προετοιμασίες, ενώ θα είναι και σούπερ σταρ στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των πατρίδων τους.

Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι πρόκειται να κάνει μία υγιή κουβέντα μαζί του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Έχουμε τον Κρις Μίντλετον που θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της USA Basketball, είναι σπουδαία τιμή για εμάς να συμβαίνει αυτό. Έχει περηφάνια, θέλει να πάει προετοιμασμένος. Κατά κάποιον τρόπο θεωρώ πως είναι καλό να έχουν έναν στόχο, να δουλεύουν για κάποιον λόγο.

Για τον Γιάννη και τον Ερσάν είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα, οι ομάδες τους στηρίζονται σε μεγάλο ποσοστό σε εκείνους, οι προετοιμασίες διαρκούν περισσότερο, είναι πιο σκληρές. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με εκείνους ώστε να δούμε πως θα διαχειριστούν τα κορμιά τους μπαίνοντας και βγαίνοντας από αυτή τη διαδικασία. Θα είναι μια καλή, υγιής συζήτηση, αλλά σίγουρα είναι τιμή για εκείνους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ