22.5 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανησυχία για τον Νόουλς

Ο Ζέιν Νόουλς είναι ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες του φετινού ΠΑΟΚ. Προέρχεται μάλιστα από δύο απανωτά “double-double”. Γι' αυτό ο Κώστας Χαραλαμπίδης ούτε που θέλει να σκέφτεται ότι μπορεί να μην τον έχει διαθέσιμο για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στο Ιβανώφειο απέναντι στον Ηρακλή.

 


Ο Μπαχαμέζος όμως ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα από ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα, γι' αυτό και χθες υποβλήθηκε σε μαγνητική τα αποτελέσματα της οποίας προέκυψαν σήμερα. Αυτά έδειξαν ότι αντιμετωπίζει μία διάταση έξω κεφαλής στο αριστερό γαστροκνήμιο. 'Ετσι όχι μόνο έμεινε εκτός προπόνησης σήμερα κάτι που θα γίνει σίγουρα και αύριο, αλλά άρχισε και εντατικό πρόγραμμα φυσιοθεραπείας ενώ η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί στα τέλη της εβδομάδας για να φανεί αν θα είναι σε θέση να παίξει. Εκτός προγράμματος έμεινε σήμερα και ο Αντουέιν Ουίγκινς εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατο.

 


Στο μεταξύ την τελευταία του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ έκανε σήμερα ο Αμάνζε Εγκεκέζε. Ο Αμερικανός θα φύγει αύριο (24/12) το πρωί από τη Θεσσαλονίκη αφού αποδεσμεύτηκε για να πάρει τη θέση του ο Σάνον Σόρτερ που θα βρίσκεται στην πόλη ανήμερα των Χριστουγέννων για να κάνει προπονήσεις Πέμπτη, Παρασκευή και να αγωνιστεί το Σάββατο στο Ιβανώφειο.

 


Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ