25.7 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανησυχία για Γκρίφιν (vid)

Το ενδεχόμενο να βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν ακόμα σοβαρό τραυματισμό αντιμετωπίζει ο Μπλέικ Γκρίφιν, που αποχώρησε τέσσερα λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα με τους Λέικερς με πόνους στο γόνατο. "Δεν φαίνεται να είναι καλά. Αλλά πρέπει να περιμένουμε", δήλωσε μετά το παιχνίδι ο προπονητής των Κλίπερς, Ντοκ Ρίβερς, επιτείνοντας την ανησυχία, ενώ ο ίδιος ο Γκρίφιν έφυγε από το γήπεδο χωρίς να κάνει δηλώσεις και εμφανώς καταβεβλημένος.

Όλα συνέβησαν όταν ο Λόντζο Μπολ έχασε τον έλεγχο της μπάλας σε μια προσπάθειά του να διεισδύσει στο καλάθι των Κλίπερς, ο Μπλέικ έσκυψε να την κλέψει και ο συμπαίκτης του, Όστιν Ρίβερς, έπεσε άθελά του με δύναμη πάνω στο πόδι του. Δείτε πώς:

Ο Γκρίφιν δοκίμασε να συνεχίσει τον αγώνα, όμως γρήγορα κατάλαβε ότι δεν μπορούσε και αποχώρησε στα αποδυτήρια.

Αυτός είναι ο τέταρτος σοβαρός τραυματισμός που πλήττει φέτος τους Κλίπερς. Έχουν προηγηθεί ο Μίλος Τεόντοσιτς, που τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι του στον τρίτο αγώνα της σεζόν κι ακόμα να επανέλθει, ο Πάτρικ Μπέβερλι, που έχασε τη σεζόν αφού κόπηκε ο μηνίσκος στο δεξί γόνατό του, και ο Ντανίλο Γκαλινάρι, που εδώ και και δέκα αγώνες είναι εκτός δράσης υποφέροντας από έναν τραυματισμό στο γλουτό. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ