16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ανετη κι ωραία η ανανεωμένη Φενέρ (vids)

Η νέα Φενερμπαχτσέ  του Ιγκόρ Κοκόσκοφ έπεισε στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, έστω κι αν είχε απέναντί της τον αδύναμο Ερυθρό Ασέρα τον οποίο νίκησε με 77-63. Οι Τούρκοι παρά τις πολλές αλλαγές εμφάνισαν ένα σύνολο με ομοιογένεια και ξεκάθαρη στόχευση και φιλοσοφία, οι μεταγραφές δείχνουν έτοιμες να αρπάξουν την ευκαιρία και η εκκίνηση δικαιολογεί αισιοδοξία. 

Οι Σέρβοι μπήκαν φουριόζοι στο ματς, με πρωταγωνιστή τον Λάνγστον Χολ και οργανωτικά και επιθετικά και προηγήθηκαν με 10-5 στο 4'. Η Φενέρ βρήκε σταδιακά την ισορροπία της, πέρασε τη μπάλα κοντά στο καλάθι όπου υπήρχε υπεροπλία, άρχισαν να μπαίνουν και τα μακρινά σουτ με Ουλάνοβας και Ντίξον και έτσι στο δεκάλεπτο ήταν μπροστά με 24-20. Ανεβάζοντας και την αμυντική της πίεση στη δεύτερη περίοδο, η ομάδα του Κοκόσκοφ πήγε στα αποδυτήρια με 42-30.

H άμυνα της Φενέρ ήταν απροσπέλαστη στην τρίτη περίοδο και έδινε την ευκαιρία και για εύκολες επιθέσεις, το 57-41 στη λήξη της έδινε σαφή εικόνα κυριαρχίας, η οποία σε κανέναν σημείο δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη του αγώνα.

ΣΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ: Ο Εντγκάρας Ουλάνοβας και ο Λορέντζο Μπράουν πήγαν στην Πόλη για να σηκώσουν βαρύ φορτίο στη νέα αρχή της Φενέρ και στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας έδειξαν αμφότεροι σαν έτοιμοι από καιρό. Πολύ αποτελεσματικοί στην επίθεση, άνετοι στις κινήσεις τους, έδειξα έτοιμοι να επωμιστούν πρωταγωνιστικό ρόλο. 

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Ο Ερυθρός Αστέρας ήξερε ότι μόνο να το «κλέψει» το ματς, όμως με 9/29 τρίποντα και με 17 λάθη δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη από την πλήρη υποταγή στον ανώτερο αντίπαλο.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ