20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ανερχόμενη και φρέσκια μπασκετική δύναμη η Θεσσαλία (pic)

Δικό της πρωτάθλημα θα μπορούσε κάλλιστα να φτιάξει ο νομός Θεσσαλίας, ο οποίος διαθέτει την φετινή σεζόν 9 ομάδες στις Εθνικές κατηγορίες, με όλες να έχουν ανοδική πορεία, δημιουργώντας νέα δεδομένα στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν, και δείχνοντας ότι στο νομό οι άνθρωποι δουλεύουν μεθοδικά το άθλημα.

Η Θεσσαλία έχοντας 9 ομάδες γίνεται η τρίτη δύναμη, ξεπερνώντας την Αχαία, η οποία με 8 ομάδες (Προμηθέας Πατρών, Απόλλωνας Πατρών, ΕΑ Πατρών, Γλαύκος, Έσπερος ΑΟΠΑ, Αχαγιά, Ακράτα, Κεραυνός Αιγαίου) βρίσκεται πλέον στην 4η θέση.

Συγκεκριμένα στην Basket League, συμμετέχουν τα πάντα σταθερά Τρίκαλα, και ο νεοσύστατος Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας - Φάρος.

Στην Α2 θα αγωνιστεί η ευχάριστη έκπληξη της περσινής σεζόν ΑΕ Λάρισας, αλλά και οι ανερχόμενες και με συνεχόμενες ανόδους, ΑΣ Καρδίτσας και Ερμής Αγιάς, οι οποίος μέσα σε τρία χρόνια από το τοπικό και Α' ΕΣΚΑΘ βρέθηκαν χέρι χέρι στην Α2.

Στην Β' Εθνική θα αγωνιστούν οι Τιτάνες Παλαμά, οι οποίοι επέστρεψαν μετά από μια σεζόν στην Γ' Εθνική, αλλά και ο νεοφώτιστος ΓΣ Φαρσάλων, ο οποίος ως τις 29/8 θα πρέπει να απαντήσει στην ΕΟΚ, αν αποδέχεται την κενή θέση.

Στην Γ' Εθνική και στον 3ο όμιλο θα αγωνιστούν οι νεοφώτιστες Νίκη Βόλου και Ίκαροι Τρικάλων. Η Νίκη αποτελεί μια παραδοσιακή ομάδα, που πριν μερικά χρόνια αγωνίστηκε στην Α2, και επιστρέφει δυναμικά στις Εθνικές κατηγορίες. Στους Ίκαρους, ο πρώην ισχυρός άνδρας των Τρικάλων, Κώστας Σκρέτας, υπόσχεται επιτυχία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ