23.7 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Ανεπιθύμητος από Γιλντιρίμ ο Γιαννακόπουλος (pic)

Η διαμάχη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την Φενέρμπαχτσε μοιάζει να μην έχει τέλος, αφού ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας, Αζίζ Γιλντιρίμ, του διεμήνυσε πως... δε θέλει να τον ξαναδεί.

Στα άκρα έφτασε τον τελευταίο καιρό η κόντρα μεταξύ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και της Φενέρμπαχτσε, η οποία ξεκίνησε μέσω του Instagram με τους φιλάθλους της ομάδας, παίρνοντας έκταση και στα Μέσα Ενημέρωσης. Η ιστορία αυτή, συνεχίστηκε με τη δίωξη του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού από την Ευρωλίγκα, με την απάντηση του κυρίου Γιαννακόπουλου να είναι σκληρή με υπονοούμενα εναντίον του τουρκικού συλλόγου.

Στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, δε θα μπορούσε να μην αναμιχθεί και ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ευρώπης, Αζίζ Γιλντιρίμ. Ο ίδιος, σύμφωνα με την «Fanatik», δέχθηκε τηλεφώνημα του κυρίου Γιαννακόπουλου, με το σκοπό του τελευταίου να είναι η απολογία για όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες. Η απάντηση του κυρίου Γιλντιρίμ, όμως, ήταν ευθύς και απόλυτη, απαντώντας ως εξής: «Μη διανοηθείς να ξανάρθεις στην Τουρκία». Κάπως έτσι, έδειξε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο πως είναι... ανεπιθύμητος στη γειτονική χώρα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ