15.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ανεβαίνουν Προμηθέας και ΑΕΚ στο BCL

Οι νίκες βοηθούν... Γενικώς... Και ειδικώς όταν μιλάμε για το power ranking του Basketball Champions League. Προμηθέας Πάτρας και ΑΕΚ βρίσκονται στις 10 πιο δυνατές ομάδες της διοργάνωσης και μάλιστα κερδίζουν πόντους!

Στην πρώτη θέση παραμένει η Ιμπεροστάρ Τενερίφε, η κάτοχος του πρώτου τίτλου της διοργάνωσης. Η Χάποελ Ιερουσαλήμ του Ταμίρ Μπλατ και του Τζέιμς Φελντέιν ακολουθεί και στην τρίτη θέση, αλλά υποχωρώντα δύο μονάδες βρίσκεται η Βενέτσια του Μάικ Μπράμος.

Το πρώτο ελληνικό όνομα που συναντάμε είναι του Προμηθέα Πάτρας στην τέταρτη θέση. Το 4-0 μετά και την εντός έδρας νίκη επί της Μπεσίκτας βοήθησε να κερδίσουν πόντους οι Αχαιοί που βρίσκονται στην πρώτη θέση του Δ' Ομίλου μαζί με την επίσης αήττητη Βίρτους Μπολόνια.

Η Νεπτούνας ακολουθεί και μια θέση πιο κάτω, στην έκτη, βρίσκεται η ΑΕΚ μετά την εκτός έδρας νίκη της επί της Ντιζόν. Η Ένωση έχει ρεκόρ 3-1 και ισοβαθεί με την Χάποελ Ιερουσαλήμ στον Γ' Όμιλο.

Τη δεκάδα συμπληρώνουν Μπάμπεργκ, Βίρτους Μπολόνια, Χολόν και ο επόμενος αντίπαλος της ΑΕΚ (ΟΑΚΑ, 7/11, 19.30), η ισπανική Φουενλαμπράδα, που δείχνει να πηγαίνει πολύ καλύτερα γενικότερα μετά την αλλαγή προπονητή. Ο Προμηθέας Πάτρας αντιμετωπίζει την ίδια μέρα  και στις 21.30 την Στρασμπούργκ εκτός έδρας. Ο ΠΑΟΚ που κι αυτός με τη νίκη του επί της Ναντέρ κέρδισε λίγο έδαφος (20η θέση) αντιμετωπίζει αύριο (6/11, 19.30) εκτός έδρας την Οπάβα.

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ