25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ανεβαίνουν» Ζάρας και Χαραλαμπόπουλος

Ακόμα ένα δυνατό φιλικό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα δώσει ο ΠΑΟΚ στα «Μαυροσκούφεια».

Οι Θεσσαλονικείς, στην πρεμιέρα τους στο τουρνουά (10/09, 18.00), θα τεθούν αντιμέτωποι με το Ρέθυμνο στο «Μίμης Τσικίνας», με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να έχει ακόμα μία ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών του, αλλά και να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα που θα του φανούν χρήσιμα στα επίσημα ματς. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να έχει στη διάθεσή του και το Θοδωρή Ζάρα.

Ο 30άχρονος γκαρντ δεν έπαιξε απέναντι στην Γκαζιαντέπ στο κλειστό της Πυλαίας, αλλά έβγαλε χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα του Σαββάτου (09/09) και είναι πολύ πιθανό να επανέλθει σε αγωνιστική δράση. Από την πλευρά του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος ακολουθεί πιο συντηρητικό πρόγραμμα από την αρχή της προετοιμασίας λόγω της συμμετοχής του στο Ευρωμπάσκετ Νέων Ανδρών με την Εθνική Ελλάδας κι επίσης δεν έπαιξε κόντρα στους Τούρκους, ανεβάζει καθημερινά «στροφές» στις προπονήσεις του «Δικεφάλου» στο «PAOK Sports Arena».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ