20.6 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ανεβαίνει στους πίνακες των ρεκόρ ο Πολ!

Άλλη μια διάκριση στην καριέρα του ανανεωμένου Κρις Πολ, ο οποίος έβαλε από κάτω του τον θρύλο Όσκαρ Ρόμπερτσον!

Ο 35χρονος άσος των Φίνιξ Σανς συνεχίζει να γράφει την μια μεγάλη εμφάνιση μετά την άλλη με την ομάδα της Αριζόνα, και να την οδηγεί με ασφάλεια στα πλέιοφς της Δυτικής περιφέρειας. Στη χθεσινή βραδιά, θύμα των "Ήλιων" ήταν το Μέμφις και στα πλαίσια της άνετης επικράτησής τους με 97- 128 , ο Πολ έγραψε μια επίδοση που τον ανεβάζει και άλλο στους πίνακες των ρεκόρ της ιστορίας του NBA.

Συγκεκριμένα, με τις 6 ασίστ που μοίρασε στην χθεσινή αναμέτρηση, ο Πολ έφτασε τις 9.888 ασίστ καριέρας ανεβαίνοντας έτσι στην 6η θέση της κατάταξης όλων των εποχών. Πίσω του αφήνει τον μεγάλο Όσκαρ Ρόμπερτσον, ο οποίος τελείωσε την πορεία του στο NBA με 9.887 ασίστ.  Ο άσος των Σανς δεν παράλειψε να εκφράσει στο τουίτερ την χαρά του για αυτήν του την επιτυχία αλλά και τον σεβασμό του στο πρόσωπο του "Big O":

"Κάθε φορά που αναφέρεται το όνομά μου με κάποιους από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία νιώθω τιμή και προνόμιο! Πάνω από όλα ευχαριστώ τον Θεό για την διάρκειά μου. Δεν το παίρνω ως δεδομένο και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να το διασκεδάζω! [Πέρασα] Τον "Big O", αυτό είναι τρελό!" θα αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πολ.

Τη φετινή σεζόν o Πολ γράφει 17.1 πόντους και 8.5 ασίστ ανά παιχνίδι σε 28 αγώνες με την φανέλα των Σανς.

https://twitter.com/CP3/status/1363527825773502467



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ