23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Ανεβαίνει» ο Παναθηναϊκός

Έχει βρει ρυθμό ο Παναθηναϊκός, που βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, κάτι που έδειξε και στο πρόσφατο φιλικό που έδωσε στα Μελίσσια.

Οι «πράσινες» αγωνίστηκαν με την ουραγό ομάδα του βαθμολογικού πίνακα στην Α1 Γυναικών και παρότι δεν είχαν στη διάθεσή τους την Τζούελ Τένσταλ έφθασαν στην άτυπη επικράτηση, με 65-47. Η Ελένη Καπογιάννη είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα κι έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετές παίκτριες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τον εντός έδρας αγώνα τους με το Σπόρτιγκ που θα λάβει χώρα την Κυριακή (26/01, 14.30) στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» για τη 14η αγωνιστική.

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση της κατάταξης, μαζί με την Ελευθερία Μοσχάτου και τον ΟΑΧ, ενώ έχει εξασφαλίσει και την παρουσία του στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα ημιτελικά θα γίνουν στις 18 Μαρτίου, με τη συμμετοχή ακόμα των Ελευθερίας Μοσχάτου, Εσπερίδων Καλλιθέας και Ολυμπιακού. Η κλήρωση, από την οποία θα προκύψουν τα δύο ζευγάρια που θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στον τελικό (22/03), θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου και ώρα 13.00 στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ