26.9 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Ανεβάζει «στροφές» η Εθνική (vid)

Με δεκαέξι παίκτες συνεχίζεται πλέον η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών, εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 που θα διεξαχθεί στην Κίνα (31/08-15/09).

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είδε πέντε νέα πρόσωπα να προστίθενται το πρωί της Δευτέρας (29/07) στην προετοιμασία, τους Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Σλούκα, Γιάννη Αντετοκούνμπο, Θανάση Αντετοκούνμπο και Κώστα Αντετοκούνμπο, ενώ απών παραμένει ο Νικ Καλάθης, ο οποίος ολοκληρώνει την άδειά του και ταξιδεύει από τις ΗΠΑ για να ενσωματωθεί κι εκείνος στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανέλυσε στους παίκτες το προπονητικό πρόγραμμα και τους στόχους που υπάρχουν στο διάστημα μέχρι να φθάσει η ομάδα στις επίσημες υποχρεώσεις της, σηματοδοτώντας ουσιαστικά την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας μετά τις πρώτες ημέρες προσαρμογής. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν ολόκληρη την εβδομάδα στο ΟΑΚΑ, ενώ την επόμενη Δευτέρα (05/08) η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κρήτη, όπου θα δώσει και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια της, στο πλαίσιο του τουρνουά «Aegean» (09-11/08), κόντρα στην Ουγγαρία και το Ιράν.

Θυμίζουμε πως στις 16-18 Αυγούστου θα ακολουθήσει στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων του τουρνουά «Ακρόπολις Eurobank», με τη συμμετοχή ακόμα της Σερβίας, της Ιταλίας και της Τουρκίας. Η επίσημη παρουσίαση της Εθνικής Ελλάδας θα γίνει το μεσημέρι της Πέμπτης (01/08, 12.00) στο Μέγαρο Ιδρύματος Μποδοσάκη -Κτίριο Διοίκησης της Eurobank, στο Σύνταγμα, και θα υπάρξει η διαθεσιμότητα όλων των μελών της προς τους εκπροσώπους του Τύπου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ