21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αναχώρησε για το Μέτσοβο ο Ολυμπιακός (pics)

Στο Μέτσοβο θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ και οι παίκτες του αναχώρησαν το πρωί της Δευτέρας (26/08) αεροπορικώς για τα Ιωάννινα και από εκεί θα συνεχίσουν οδικώς το ταξίδι τους μέχρι την ορεινή κωμόπολη του Νομού Ιωαννίνων. Βοηθητικό ρόλο θα έχουν στις προπονήσεις οι Ζήσης Σαρικόπουλος και Κλιντ Τσάπμαν, ενώ δεν δίνουν το παρών οι διεθνείς Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Αντώνης Κόνιαρης, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Νίκολα Μιλουτίνοφ που προετοιμάζονται για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, στην Κίνα (31/08-15/09) και ο τραυματίας Σάσα Βεζένκοφ.

Η ανακοίνωση: «Η αποστολή του Ολυμπιακού ταξίδεψε την Δευτέρα (26/08) στο Μέτσοβο, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ο κόουτς των «ερυθρολεύκων», Ντέιβιντ Μπλατ, έχει στην διάθεσή του τους Βασίλη Σπανούλη, Μπράντον Πολ, Κέβιν Πάντερ, Ουίλ Τσέρι, Ουέιντ Μπόλντγουιν, Ογκουστίν Ρούμπιτ, Ίθαν Χαπ, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Αλεξέι Ποκουσέφσκι. Επίσης, (από την ομάδα της Α2) τους Αλέξανδρο Νικολαΐδη, Νίκο Αρσενόπουλο, Ιωσήφ Κολοβέρο, Βασίλη Χρηστίδη και Παναγιώτη Τσάμη. Βοηθητικά συμμετέχουν στην προετοιμασία οι Κλιντ Τσάπμαν και Ζήσης Σαρικόπουλος.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού βρίσκεται από σήμερα (26/08) στην Μπολόνια, όπου θα ακολουθήσει μαζί με τον γιατρό που τον χειρούργησε ειδικό ασκησιολόγιο ενδυνάμωσης. Θα ενσωματωθεί στην ομάδα όταν η αποστολή ταξιδέψει στην Πίζα στις 4/9».

Η αναχώρηση από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», για τα Ιωάννινα:

        

H αναχώρηση της αποστολής από το ΣΕΦ, για το «Ελευθέριος Βενιζέλος»:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ