20.3 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Αναχώρησαν για τις πατρίδες τους οι Αμερικανοί της Χίμκι

Η έξαρση του κορονοϊού έχει «παγώσει» όλα τα πρωταθλήματα και έπειτα από την προσωρινή διακοπή της VTB League και της Εuroleague η Χίμκι αποφάσισε να επιτρέψει στους Αμερικανούς παίκτες να επιστρέψουν στην πατρίδα τους μόλις καλυτερέψει η κατάσταση.

Την ίδια ώρα που η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επέστρεψε στις προπονήσεις ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη για την πιθανή επιστροφή στην αγωνιστική δράση η Χίμκι έδωσε το ελεύθερο στους Αμερικανούς παίκτες να ταξιδέψουν στην πατρίδα τους  έπειτα από αίτημα των ίδιων των παικτών.

Η ρωσική ομάδα μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε γνωστοποίησε την απόφασή της:

«Με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, οι Αμερικανοί παίκτες της ομάδας μας απευθύνθηκαν στη διοίκηση του συλλόγου, με αίτημα να επιστρέψουν στην πατρίδα τους για το διάστημα που θα κρατήσει η παύση στις αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω του κορωνοϊού.

Δεδομένου ότι η ομάδα μας θεωρεί προτεραιότητα την υγεία των παικτών, των προπονητών, των οικογενειών τους και όλων των εργαζομένων, οι Αμερικανοί παίκτες πήραν άδεια να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Όταν ανακοινωθεί επίσημα η επανέναρξη της σεζόν, οι παίκτες θα επιστρέψουν αμέσως πίσω”, αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ρωσικής ομάδας.

Φυσικά, θα πρέπει να δούμε αν και κατά πόσο θα είναι η εφικτή η επιστροφή τους, ειδικά αν οι Η.Π.Α. διατηρήσουν ή επιβάλλουν σκληρά ταξιδιωτικά μέτρα».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ