15.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Αναχωρεί για Σόφια ο Άρης

Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν και ο Άρης εστιάζει την προσοχή του στο FIBA Europe Cup και τον αυριανό (31/10, 19.00) αγώνα με την Λουκόιλ Λέφσκι εκτός έδρας. Η ομάδα ολοκλήρωσε την προπόνησή της και θα αναχωρήσει οδικώς για την Βουλγαρία.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι Τζόουνς, Κάιζερ, Βεργίνης, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Μπελ, Νταλό, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, ΜακΓκι, Χάρις, Αγγέλου.

Ο βοηθός του Βαγγέλη Αγγέλου, Βαγγέλης Σπυρίδης, μιλώντας στο www.arisbc.gr για την αναμέτρηση με τη βουλγαρική ομάδα, ανέφερε:

“Η Λουκόιλ Λέφσκι είναι μια έμπειρη ομάδα, η οποία βασίζεται πολύ στο inside game με τα αδέρφια Ιβανόφ, τα οποία προσπαθούν να τροφοδοτήσουν σε κάθε ευκαιρία, είτε στο transition με early post είτε σε set παιχνίδι. Ο κύριος οργανωτής και πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Αμερικανός άσος Πάτρικ Ρέμπερτ, ο oποίος μπορεί να επιτεθεί ένας εναντίον ενός, να δημιουργήσει καταστάσεις για τους ψηλούς ή για ελευθέρα σουτ για τους γκαρντς, κυρίως για τον Αβράμοφ και τον Ζαχάριεφ. Αυτοί οι παίκτες αποτελούν το βασικό κορμό της ομάδας. ‘Κλειδιά’ για εμάς θα είναι η προσωπική άμυνα και η διαχείριση της κούρασης από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ