19.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ανατροπή και νίκη της Μακάμπι στον “ελληνικό” ημιτελικό (pics)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου έκανε τη μεγάλη ανατροπή στο τελευταίο πεντάλεπτο της κανονικής διάρκειας, οδήγησε το παιχνίδι στην παράταση κι εκεί επικράτησε στο φινάλε της Χάποελ Χολόν του Στέφανου Δέδα με 87-85. Η "ομάδα του λαού" θα αντιμετωπίσει τον τελικό τη Μακάμπι Ρισόν.

H Μακάμπι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο (35-36), βρέθηκε στο -16 με επτά λεπτά να απομένουν για την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τη Χολόν του Δέδα να κάνει εξαιρετική δουλειά.

Η άνοδος αγωνιστικά του Σκότι Ουίλμπεκιν έδωσε λύσεις στην ομάδα του Σφαιρόπουλου που έφερε το παιχνίδι στα ίσια (72-72) για να οδηγηθεί στην παράταση. Το ντέρμπι συνεχίστηκε ως το τέλος και του έξτρα πενταλεπτου με τη Μακάμπι να φτάνει στη νίκη επί της Χάποελ Χολόν με 87-85.

Ο Μπλέιζερ με 19 πόντους, ο Ουίλμπεκιν με 15 και ο Ζούσμαν με 13 ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τη Μακάμπι. ΜακΓκι (21), Χάρις (18), Πνίνι (17) ήταν αυτοί που ηγήθηκαν επιθετικά της προσπάθειας της Χάποελ Χολόν.

*Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έμεινε εκτός, καθώς η Μακάμπι Τελ Αβίβ μπορούσε να χρησιμοποιήσει μόνο πέντε ξένους στην αναμέτρηση.

*Στον πρώτο ημιτελικό η Μακάμπι Ρισόν επικράτησε της Χάποελ Ιερουσαλήμ 90-84 (Γκατ 22, Μίτσελ 16π., 8ρ, Λιούις 14π – Μπράιμο 27π., Χιλ 22π., Μπράουν 11π.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ