28.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ανατροπή και νίκη επί της Φενέρ η Καρσίγιακα (vids)

Η Καρσίγιακα βρέθηκε να χάνει με 18 πόντους από τη Φενέρμπαχτσε μέσα στο σπίτι της, αλλά στο μπάσκετ όλα γίνονται και το είδαμε για μία ακόμη φορά. Οι γηπεδούχοι έκαναν τη μεγάλη ανατροπή και έφτασαν και στην 8η νίκη τους στο πρωτάθλημα με το τελικό 83-79.

Η Φενέρμπαχτσε έδειξε να ελέγχει το παιχνίδι, φτάνοντας ακόμη και στο +18 απέναντι στην Καρσίγιακα. Το τέταρτο δεκάλεπτο άλλαξαν τα πάντα. Η Φενέρ δέχθηκε δύο τεχνικές ποινές, ένα αντιαθλητικό φάουλ και δύο φάουλ σε διάστημα περίπου τριών λεπτών και οι γηπεδούχοι έδειχναν να έχουν πλέον τον πρώτο λόγο. Εύστοχοι, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση πήραν το πρώτο προβάδισμα 44’’ πριν τη λήξη του αγώνα (78-78). Μία ακόμη τεχνική ποινή και ένα φάουλ από τον Βέσελι οδήγησαν στο 82-78 στα 12’’, σφραγίζοντας ουσιαστικά τη νίκη της Καρσίγιακα. Για τη Φενέρμπαχτσε ήταν η δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα Τουρκίας.

Μια πεντάδα από τους γηπεδούχους σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος της αναμέτρησης και άφησε το παρκέ με διψήφιο αριθμό πόντων. Ο ΕμΜπαγέ βρέθηκε σε πρώτο πλάνο με 27 πόντους και ακολούθησαν οι Τέιλορ (14), Μόργκαν (13), Χένρι (12) και Κένεντι (11).  Για την ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ ο Λορέντζο Μπράουν ήρθε από τον πάγκο να σημειώσει 19 πόντους, ο Μαχμούτογλου σημείωσε 14 και από 13 πρόσθεσαν οι Ντε Κολό και Πιερ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ