24.4 C
Athens
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Ανατροπή και νίκη για την Μπούργος (vids)

Η Σαν Πάμπλο Μπούργος εκτός και η Φουενλαμπράδα εντός πήραν τις νίκες στους δύο αγώνες που έγιναν το απόγευμα στην Ισπανία και στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Liga Endesa. Η Μπούργος επικράτησε 81-75 της Μούρθια και βρίσκεται ένα βήμα πίσω από την πρώτη τετράδα, ενώ η Φουενλαμπράδα με το 102-81 επί της Γκραν Κανάρια πήρε μια σημαντική νίκη που τη βοηθά να "ξεκολλήσει" από το γκρουπ των ουραγών.

(ACB Photo / J. Bernal)

Μούρθια-Σαν Πάμπλο Μπούργος 75-81

Η Σαν Πάμπλο Μπούργος με το γνωστό της μαχητικό πνεύμα έκανε μία ακόμη ανατροπή. Με ένα πολύ καλό τέταρτο δεκάλεπτο και το επιμέρους 33-21 πήρε τη νίκη από την Μούρθια εκτός έδρας.

Μπενίτε (19), Κράβιτς (14), Κουκ (14) ήταν οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας του Ζοάν Πενιαρόγια. Ο Ράντοβιτς είχε 17 πόντους για τους γηπεδούχους, ενώ ο Αουγκούστο Λίμα είχε τέσσερις και δέκα ριμπάουντ.

Φουενλαμπράδα – Γκραν Κανάρια 102-81

Η Φουενλαμπράδα έκανε μια εύκολη νίκη, ευκολότερη από ότι ίσως θα περίμενε, απέναντι στην Γκραν Κανάρια που φέτος βρίσκεται γενικότερα μακριά από τον καλό της εαυτό. Ο Μέιντλ με 28 πόντους και έντεκα ριμπάουντ ήταν αυτός που οδήγησε τους γηπεδούχους σε αυτή την πολύτιμη νίκη. Ο Τσίταμ πρόσθεσε 17 πόντους, ο Σάρμα 13, ο Νόβακ 11 και ο Γκαρθία 10 με τον Εγένγκα να προσθέτει εννέα πόντους, οχτώ ριμπάουντ και έξι ασίστ. Σλότερ και Αλμπισί με 23 και 13 πόντους αντίστοιχα ήταν οι πρώτοι σκόρερ για την Γκραν Κανάρια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ