27.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανατροπή και επιστροφή Μποχωρίδη στις προπονήσεις

Η υπόθεση του Λευτέρη Μποχωρίδη πέρασε από “χίλια κύματα” στη διάρκεια του καλοκαιριού όμως όλα δείχνουν ότι ο διεθνής γκαρντ δεν θα αλλάξει ομάδα. Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον παίκτη ατόνησε και ουσιαστικά αποσύρθηκε, αφού ήταν φανερό ότι δεν ήταν εύκολη υπόθεση η αποδέσμευση του από τον Άρη. Αυτό με βάση τη μη καταβολή των 15 χιλιάδων ευρώ του μπάι άουτ που προβλεπόταν στο συμβόλαιο του.

 


Έτσι σήμερα ο Μποχωρίδης επέστρεψε στις προπονήσεις του Άρη και μένει να αποδειχτεί αν η διοίκηση του Άρη θα επιμείνει στην επιβολή προστίμου για την αδικαιολόγητη -τυπικά έστω- απουσία του από τις προπονήσεις του τελευταίου διαστήματος. Επί της ουσίας όμως οι “κιτρινόμαυροι” κρατούν τον παίκτη στον οποίο υπολόγιζε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

 


Στο μεταξύ το όνομα του Άρη εξακολουθεί να βρίσκεται στη λίστα της FIBA με τις ομάδες στις οποίες δεν επιτρέπονται οι διεθνείς μεταγραφές. Γι' αυτό και δεν μπορεί ακόμη η ΚΑΕ να επισημοποιήσει τις συμφωνίες της με παίκτες όπως ο Τζόρτζε Γκάγκιτς, ο Τζέιλεν Μόρις και ο Γκάρι Τάλτον. Το θέμα του Μάρκο Πετσάρσκι παραμένει ανοιχτό όπως και αυτό του Βαγγέλη Σακελλαρίου.

 


Photo Credits: Eurokinisi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ