15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αναστασίου: «Σημείο αναφοράς ο ΠΑΣ Γιάνιννα»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρέμεινε στην Α1 Γυναικών, τη στιγμή που το ανδρικό τμήμα εξασφάλισε την άνοδο στην Α2 Ανδρών, και ο ενθουσιασμός στις τάξεις του είναι μεγάλος.

Ο υπεύθυνος μπάσκετ, Δημήτρης Αναστασίου, αναφέρθηκε στην παρουσία του ηπειρώτικου συγκροτήματος σε όλα τα πρωταθλήματα, τις ακαδημίες του που σφύζουν από υγεία, καθώς και σε όλους όσοι συνέβαλαν στις πρόσφατες επιτυχίες που εξέλιξαν τους «κυανόλευκους» σημείο αναφοράς στον μπασκετικό χάρτη της χώρας. Όσον αφορά στο μέλλον, εξήγησε πως δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ, αφού οι βλέψεις τους και τα όνειρά τους είναι ακόμα μεγαλύτερα.

Η ανακοίνωση: «ΠΑΣ Γιάννινα, ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος μπάσκετ της Βορειοδυτικής Ελλάδας. Έχοντας την τιμή επί 16 συναπτά έτη να υπηρετώ το μπασκετικό κομμάτι του μεγάλου συλλόγου που λέγεται ΠΑΣ Γιάννινα από τη θέση του υπευθύνου και έχοντας πάντα την στήριξη και βοήθεια του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, βλέπω πλέον τον σύλλογό μας να αποτελεί σημείο αναφοράς στον μπασκετικό χάρτη της χώρας και τα επιτεύγματά του να μην αφήνουν κανένα ασυγκίνητο.

Σήμερα, μπορώ γεμάτος υπερηφάνεια να αντικρίζω την ομάδα με τον ταύρο στη φανέλα σε κάθε σημείο της Ελλάδας και στο μπάσκετ, σε κάθε πρωτάθλημα και σε κάθε ηλικιακή κατηγορία, και να μπορώ να έχω στη βάση της πυραμίδας αυτής έναν οργανισμό γεμάτο υγεία από αθλητές και αθλήτριες στις ακαδημίες του που μαθαίνουν με τον αρτιότερο τρόπο τα μυστικά του αθλήματος, διδασκόμενοι παράλληλα αξίες που θα τους ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή!

Και μπορώ να είμαι διπλά περήφανος γνωρίζοντας ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι η μοναδική ομάδα σε ολόκληρη τη Βορειοδυτική Ελλάδα με συμμετοχή τόσο της ανδρικής του ομάδας σε μεγάλη εθνική Κατηγορία (Α2 Εθνική) όσο και της γυναικείας του ομάδας στην υψηλότερη Εθνική Κατηγορία (Α1 Εθνική)! Και επιπλέον είναι και η μοναδική επίσης ομάδα σε ολόκληρη τη Βορειοδυτική Ελλάδα με συμμετοχή σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα που διεξάγονται κάθε χρόνο (Εφήβων, Παίδων, Μίνι, Προμίνι στα αγόρια και Νεανίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων στα κορίτσια)!

Φυσικά όλα αυτά δεν επιτεύχθηκαν παρά με σκληρή δουλειά, επίπονο σχεδιασμό και ανεβαίνοντας κάθε φορά βήμα βήμα τα σκαλοπάτια. Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους όσοι βρίσκονταν στο τιμόνι του συλλόγου σε όλη αυτή τη διάρκεια των ετών, αλλά πολλά περισσότερα στις δύο σημερινές διοικούσες Επιτροπές Ανδρών και Γυναικών του Συλλόγου που έχουν κάνει το όνομα του ΠΑΣ Γιάννινα να ακούγεται σε κάθε μήκος και πλάτος της επικράτειας και στο μπάσκετ και πάντα μόνο με θετικά σχόλια και αντίκτυπο! Οι βλέψεις και τα όνειρά τους είναι ακόμα μεγαλύτερα και αν και στο μέλλον συνεχίσουν με τους ίδιους ρυθμούς, τα ονόματά τους θα γραφτούν με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της ιστορίας του συλλόγου μας!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες επίσης στους δύο εφόρους των ακαδημιών μας κ. Τσίρμπα και κ. Παπαδόπουλο, μια και χωρίς τη δική τους συμβολή δεν θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει τόσα βήματα μπροστά και να ατενίζουμε το μέλλον με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία. Το άμεσο μέλλον μάλιστα στο κομμάτι των ακαδημιών και της λειτουργίας του μας επιφυλάσσει ακόμα μεγαλύτερες εκπλήξεις, αλλά κάθε πράγμα στον καιρό του! Να ευχαριστήσω, τέλος, μέσα από την καρδιά μου όλους τους προπονητές και τις προπονήτριες του συλλόγου (παλαιούς και νυν), μια και ο καθένας τους έχει βάλει το δικό του λιθαράκι σε όλο το οικοδόμημα και πάνω από όλα τους δεκάδες γονείς για την εμπιστοσύνη που μας περιβάλλουν φέρνοντας τα παιδιά τους στην μεγάλη μπασκετική οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα!

Ευχόμενος να έχουμε όλοι και όλες πάνω από όλα την υγεία μας (ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο πλανήτης μας), θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να υπηρετούμε την ομάδα της καρδιάς μας, κάνοντας πράξη αυτό που επί δύο σχεδόν δεκαετίες αποδεικνύουμε περίτρανα: Εμείς ζούμε για τον ΠΑΣ και δεν ζούμε από τον ΠΑΣ. Με τιμή, Αναστασίου Δημήτρης, υπεύθυνος Τμήματος Καλαθοσφαίρισης ΠΑΣ Γιάννινα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ