25.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αναστάτωση στον ΕΣΑΚΕ λόγω κυπέλλου!

 

Αναστάτωση προκλήθηκε στις ομάδες της Basket League από την πρόθεση που γνωστοποιήθηκε στον ΕΣΑΚΕ από την ΕΟΚ, να ολοκληρώσει το κύπελλο στις αρχές Μαρτίου και σίγουρα πριν από τις εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για τις 28 Μαρτίου!

Ο ΕΣΑΚΕ και οι ομάδες είχαν συνεννοηθεί μεταξύ τους να τελειώνουν με το πρωτάθλημα, το οποίο επίσης έχει αναβληθέντες αγώνες και έπρεπε να βρουν κενές ημερομηνίες να τελειώσουν με τα υπόλοιπα, ώστε όσοι δεν έχουν συνέχεια να κλείσουν μια περιπετειώδη λόγω κορονοϊού σεζόν. Οπως φαίνεται βέβαια η συνεννόηση αυτή... δεν είχε βγει παραέξω ή κάπου υπήρξε πρόβλημα συνεννόησης.

Οι προθέσεις που γνωστοποιήθηκαν σήμερα, είναι να γίνει ο προημιτελικός Παναθηναϊκός - Περιστέρι που αναβλήθηκε, την πρώτη Κυριακή του Μαρτίου, άρα να ακυρωθεί μια ολόκληρη αγωνιστική πρωταθλήματος και μετά μέσα στο επόμενο δεκαήμερο να γίνει ο ημιτελικός του νικητή με το Λαύριο και ο τελικός.

Ακόμα και δύο μέρες μέσα σε εβδομάδα να γίνουν αυτά, αρχές εβδομάδας αφού ο Παναθηναϊκός ακόμα έχει Ευρωλίγκα, δηλαδή να μην αναβληθεί άλλη αγωνιστική, πάλι το πρόβλημα του πρωταθλήματος είναι μεγάλο. Από την ΕΟΚ υποστήριξαν ότι υπάρχει κάποιο θέμα με χορηγία και πρέπει να τελειώσει το κύπελλο, αλλά στον ΕΣΑΚΕ υπάρχει αναστάτωση και καθολική διάθεση αντίδρασης αφού έτσι προβλέπεται να παραταθούν για όλους οι υποχρεώσεις και να μη μπορούν να «κλείσουν» έγκαιρα τη χρονιά. 

Ο αρχικός προγραμματισμός που είχε γίνει από τη λίγκα ήταν να πάει το κύπελλο προς τα τέλη Απριλίου για να έχουν φύγει οι άλλες υποχρεώσεις από τη μέση και πλέον αναμένονται οι τελικές αποφάσεις. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ