21.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Αναπροσαρμογή σχεδίων και μικρότερο μπάτζετ στον Πρωτέα Βούλας

Τα πάνω κάτω φαίνεται πως ήρθαν στον Πρωτέα Βούλας, με τις προηγούμενες ημέρες να φέρουν αρκετές ανακατατάξεις αναφορικά με τον αντρικό τμήμα, και να το οδηγούν σε αναπροσαρμογή πλάνων.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα σχέδια της ομάδας της Ανατολικής Αττικής για πλάνο ανόδου δεν φαίνεται να προχωρούν. εξαιτίας μιας διαφωνίας που υπήρξε εντός των τάξεων της. Έτσι, αυτή θα πορευτεί στο φετινό πρωτάθλημα, σχεδόν με την ίδια φιλοσοφία, και ένα κανονικό μπάτζετ για την κατηγορία, έχοντας ως προπονητή τον Βαγγέλη Βλάχο, ο οποίος δεν φαίνεται να αποχωρεί, και στηριζόμενη στις υποδομές της.

Έτσι, οι πρωτοκλασάτες μεταγραφικές κινήσεις των Άλεξ Βουγιούκα και Νίκο Κόκκαλη, για τις οποίες το basketa.gr σας είχε αναφέρει, ματαιώνονται, με τους παίκτες να ενημερώνονται, ενώ το πιθανότερο είναι λυθεί και ένα συμβόλαιο εντός πρωτοκλασσάτου από το περσινό ρόστερ, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες. Αυτές είναι οι πρώτες ειδήσεις που απορρέουν από τα Νότια, με τις εξελίξεις να τρέχουν εντός των επόμενων ημερών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ