22.2 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανανεώνει με Μεγαρίδα ο Μάνταλος

Επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας της Μεγαρίδας θα συνεχίσει να είναι ο Γιώργος Μάνταλος, με τον Έλληνα προπονητή να κατευθύνει εκ νέου την ομάδα, που ετοιμάζεται να δημιουργήσει ένα ρόστερ με προοπτική Β' Εθνικής.

Την τελευταία διετία κάτι διαφορετικό έχει εμφανιστεί στα Μέγαρα, με την τοπική Μεγαρίδα να ελπίζει πως θα γίνει μια νέα σημαντική δύναμη στο ελληνικό μπάσκετ, έχοντας πραγματοποιήσει ισάριθμες εξαιρετικές χρονιές. Μετά την άνοδο στη Γ' Εθνική, χάρη στην πολύ καλή της πορεία στον 1ο όμιλο, που την έφερε κοντά στην άνοδο και τελικά στην τρίτη θέση, κερδίζοντας τον αγώνα κατάταξης, μοιάζει να είναι κοντά στον προβιβασμό στη Β' Εθνική.

Είναι, άλλωστε, η πρώτη επιλαχούσα και είναι αρκετά πιθανό να έχει την ευκαιρία της. Πάνω σε αυτό το σκεπτικό ετοιμάζει ένα ρόστερ για αυτή την κατηγορία, με καθοδηγητή τον Γιώργο Μάνταλο. Ο Έλληνας τεχνικός και η διοίκηση ήρθαν σε συμφωνία, με τον πρώτο να συνεχίζει να αποτελεί το αφεντικό στο αγωνιστικό κομμάτι και το σχεδιασμό να αρχίζει να υλοποιείται, ώστε να παρουσιαστεί σύνολο δυνατό για τη Β' Εθνική. Ακόμη κι αν δεν έρθει η άνοδος, τουλάχιστον θα πρόκειται για μια πανίσχυρη ομάδα στην νέα Γ' Εθνική.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ