17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ανανέωσε τη συνεργασία με έξι η Νίκη Βόλου, κρατώντας τον βασικό κορμό της (pics)

Η Νίκη Βόλου έχει θέσει ως σκοπό να πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. για αυτό και ανανέωσε τη συνεργασία της με έξι βασικούς παίκτες, που αγωνίστηκαν στο περσινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Έτσι, στην ομάδα παρέμειναν οι Άρης Βερτζάγιας, Μανώλης ΑναγνωστόπουλοςΦώτης ΤάσσοςΘωμάς Καραγέωργος, Σάκης Κουτίνας και Μιχάλης Φρουσκλιάς.

Αναλυτικά :

-ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΒΕΡΤΖΑΓΙΑ!

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Άρη Βερτζάγια (19, 1.84, PG). 
Ο Άρης είναι ένα παιδί με μπασκετικό μέλλον και την περασμένη χρονιά ανταπεξήλθε στις απαιτήσεις της ομάδας μας όποτε του το ζητήθηκε. 
Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

-ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ!

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Μανώλη Αναγνωστόπουλο (28, 1.82, PG). 
Ο Μανώλης πάρα τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στο 2ο μισό της περασμένης σεζόν, ήταν πολύτιμος για την ομάδα μας, ενώ είχε 42 πόντους με 8 τρίποντα. 
Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

-ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΑΣΣΟ!

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Φώτη Τάσσο (31, 1.98, C). 
Ο Φώτης ήταν ο βασικός μας ψηλός και την περασμένη χρονιά και φόρτωσε τα αντίπαλα καλάθια με 315 πόντους και 3 τρίποντα. 
Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

-ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟ!

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Θωμά Καραγέωργο (35, 1.80, SG). 
Ο Θωμάς είναι ένας πολύ ικανός σκόρερ και την χρονιά που μας πέρασε είχε 201 πόντους με 50 τρίποντα. 
Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

-ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΟΥΤΙΝΑ!

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Σάκη Κουτίνα (32, 1.95, SG). 
Ο Σάκης συνεχίζει για τρίτη σεζόν με τη Νίκη Βόλου , ενώ τη χρονιά που μας πέρασε ήταν δεύτερος σκόρερ της ομάδας μας με 348 πόντους και 25 τρίποντα. 
Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

-ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΦΡΟΥΣΚΛΙΑ!

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Μιχάλη Φρουσκλιά (32, 1.98, SF). 
Ο Μιχάλης ήταν εκ των κορυφαίων σκόρερ της Β΄Εθνικής την χρονιά που μας πέρασε και πρώτος σκόρερ της ομάδας μας με 464 πόντους και 60 τρίποντα. 
Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ