15.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ανανέωσε πέντε, αποχαιρέτησε τέσσερις η Νίκη Βόλου

Σε μαζεμένες ανακοινώσεις προχώρησε η Νίκη Βόλου, η οποία ανανέωσε τη συνεργασία της με πέντε αθλητές, ενώ αποχαιρέτησε τέσσερις.

Συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής θα συνεχίσουν με τους Θεσσαλούς οι Άρης Βερτζάγιας, Κώστας Σαριμπαλίδης, Φώτης Τάσσος, Σάκης Κουτίνας και Παναγιώτης Τσώλης.

Αντίθετα αποχώρησαν οι Θωμάς Καραγέωργος, Γιώργος Παρασκευάς, Χρήστος Σιμάκςη και Ηλίας Σταυροθεόδωρος.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

«-ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΒΕΡΤΖΑΓΙΑ!
Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Άρη Βερτζάγια (20, 1.84, PG-SG).
Ο Άρης είναι ένα παιδί με μπασκετικό μέλλον που πήρε πολλές ευκαιρίες την προηγούμενη σεζόν, έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει κι έτσι συνεχίζει για 3η χρονιά μαζί μας.
Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

-ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΣΑΡΙΜΠΑΛΙΔΗ!
Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Κώστα Σαριμπαλίδη (34, 1.84, PG).
Ο Κώστας με την τεράστια εμπειρία του καθοδήγησε μαεστρικά την ομάδα, αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους πασέρ της κατηγορίας.
Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

-ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΑΣΣΟ!
Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Φώτη Τάσσο (32, 1.98, C).
Ο Φώτης ήταν ο βασικός μας Center και την περασμένη χρονιά, κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια και δικαίως αναγνωρίστηκε ως ένας από τους κορυφαίους ψηλούς της κατηγορίας.
Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

-ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΟΥΤΙΝΑ!
Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Σάκη Κουτίνα (33, 1.95, SG).
Ο Σάκης συνεχίζει για τέταρτη σεζόν με τη Νίκη Βόλου , ενώ τη χρονιά που μας πέρασε ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας μας και δεύτερος του ομίλου μας στην Γ' Εθνική με 336 πόντους.
Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

-ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΣΩΛΗ!
Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Παναγιώτη Τσώλη (40, 1.92, SF-PF).
Η "Σημαία" της Νίκης Βόλου συνεχίζει για ακόμη μια σεζόν μαζί μας, μετά από μια χρονιά με εκπληκτικές εμφανίσεις.
Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

-ΛΗΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ 4 ΑΘΛΗΤΕΣ Η Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας με τους καλαθοσφαιριστές Θωμά Καραγέωργο, Γιώργο Παρασκευά, Χρήστο Σιμάκη και Ηλία Σταυροθεόδωρο. >Ευχαριστούμε τους παραπάνω αθλητές για το ήθος τους και την πολύτιμη συνεισφορά τους στην άνοδο της ομάδας μας και τους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία σε αθλητικό και προσωπικό επίπεδο». photo credit : TechItSerious.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ