20.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ανανέωσε ο Σερμαντίνι με την Τενερίφη! (pic)

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε η Τενερίφη ενόψει της νέας σεζόν, καθώς ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Γκιόργκι Σερμαντίνι μέχρι το 2023.

Η Τενερίφη ενόψει της αναμονής της απόφασης της ACB για το μέλλον της διοργάνωσης κλείνει τις... τρύπες για την επόμενη σεζόν και μετά την παραμονή του Τσους Βιδορέτα στον πάγκο της ομάδας θέλησε να κλειδώσει και τον Γιόργκι Σερμαντίνι για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Γεωργιανός σέντερ ο οποίος μετακόμισε στους Κανάρια Νησιά το περασμένο καλοκαίρι άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και ήταν από τα βασικά γρανάζια τη φετινής πορείας της Τενερίφης βοηθώντας σημαντικά τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο BCL.

Στην ευρωπαϊκή διοργάνωση σημείωσε φέτος 15.8 πόντους και 5.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Μετά την ανανέωση της συμφωνίας ο Γκιόργκι Σερμαντίνι δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω εδώ. Όπως όλοι γνωρίζουν αυτό είναι ένα πολύ καλό κλαμπ, οι προπονητές και το προσωπικό είναι απίστευτο και φυσικά έχουμε υπέροχους θαυμαστές, υπέροχο κοινό. Ελπίζω ότι όλα θα συνεχιστούν εξίσου καλά, απολαμβάνοντας το μπάσκετ, προσπαθώντας να κερδίσω έναν τίτλο, είτε στο ACB είτε στο Champions League, και να μπορώ να κάνω όλους ευχαριστημένους. Είμαι σίγουρος ότι είναι η καλύτερη απόφαση της καριέρας μου να ανανεώσω με αυτήν την ομάδα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ