17.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ανανέωσε ο Μαλτέσιος, μένουν Καλατζής, Βερτούδος, Κούτουλας με Μιχελάκο στο τιμόνι

 Ο Τρίτωνας όπως όλα δείχνουν δεν θα αποδεχθεί την πρόσκληση για την Α2 Ανδρών, όποτε και αν του έρθει αυτή, αλλά δημιουργεί ανταγωνιστική ομάδα για την συμμετοχή του στην Β' Εθνική.

Έτσι, για μια ακόμη χρονιά θα συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας ο Μιχάλης Μιχελάκος, ενώ ο πρώτος που ανανέωσε τη συνεργασία του είναι ο πολύπειρος σέντερ, Γιάννης Μαλτέσιος. Ο 34χρονος σέντερ τη σεζόν που μας πέρασε είχε 11,3 πόντους σε 28 παιχνίδια, και αποτελεί έναν από τους καλύτερους ψηλούς στη Β' Εθνική.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες μας, την ομάδα θα συνεχίσει ο αρχηγός της Νίκος Βερτούδος (2,6 πόντους και 11 τρίποντα σε 21 αγώνες), ο εκρηκτικός γκαρντ, Μανώλης Καλατζής (11,9 πόντοι και 54 τρίποντα σε 30 αγώνες) και ο έμπειρος πλέι μέικερ, Νίκος Κούτουλας (6,6 πόντοι και 19 τρίποντα σε 15 αγώνες).

Αναλυτικά :

«Το καλοκαίρι που μας πέρασε αποτέλεσε την πρώτη μας μεταγραφή. Φέτος είναι ο πρώτος που συμφώνησε! Ο Γιάννης Μαλτέσιος θα βρίσκεται στην ομάδα μας και την επόμενη σεζόν και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ