23.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ανανέωσε ο αρχισκόρερ του Φίλιππου Βέροιας

Ο Δημήτρης Σουτζόπουλος θα συνεχίσει να βομβαρδίζει τα αντίπαλα καλάθια ως παίκτης του Φίλιππου Βέροιας, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του.

Κάτοικος Ημαθίας θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο 30χρονος φόργουορντ, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ του συγκροτήματος του Δημήτρη Γκίμα στο απερχόμενο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου Βορρά της Γ’ Εθνικής. Ο Δημήτρης Σουτζόπουλος επέκτεινε για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιό του κι έτσι θα αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη φανέλα και την καινούρια σεζόν στο Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση: «Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Σουτζόπουλο για έναν ακόμα χρόνο. Ο 30χρονος power forward αποτέλεσε έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της ομάδας μας την σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, όντας πρώτος σκόρερ της με 363 πόντους και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σ’ αυτήν, έχοντας σχεδόν πολιτογραφηθεί Βεροιώτης.

Παραμένοντας αταλάντευτη στο πλάνο της διατήρησης του περσινού επιτυχημένου κορμού ως βασική της προτεραιότητα, η διοικούσα επιτροπή συνεχίζει πυρετωδώς τις επαφές της προς αυτήν την κατεύθυνση. Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Σουτζόπουλο και του ευχόμαστε ολόψυχα να έχει μια επιτυχημένη χρονιά σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ