21.9 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανανέωσε με τον Άρη ο Γεωργάκης!

Ο Άρης συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την στελέχωση του ρόστερ για τη φετινή σεζόν και αυτή τη φορά ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Γεωργάκη.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεπέρασε το πρόβλημα με τη FIBA και πλέον έχει βάλει μπροστά... τις μηχανές ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις της σε πρωτάθλημα και κύπελλο αντίστοιχα. Τελευταία μεταγραφική προσθήκη αποτελεί ο πρώην σέντερ του Κολοσσού Ρόδου, Γιώργος Γεωργάκης.

Ο Έλληνας σέντερ είχε πάρει μεταγραφή στους κιτρινόμαυρους τον περασμένο Ιανουάριο προλαβαίνοντας να αγωνιστεί σε μόλις δύο αγώνες με την ομάδα του Σάββα Καμπερίδη πριν την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω κορονοϊού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Γεωργάκη, που θα είναι παίκτης της ομάδας μας και την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.Ο Έλληνας παίκτης γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου του 1991 στην Αθήνα, έχει ύψος 2,05 μ. και αγωνίζεται στη θέση του center.

Ο Γεωργάκης ήρθε πέρυσι στους «κίτρινους» στα τέλη Ιανουαρίου και αγωνίστηκε σε δυο παιχνίδια μέχρι να διακοπεί οριστικά η σεζόν, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ